Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Wordfeud

wordfeud

Du har med garanti hørt om spillet Wordfeud.

Jeg kender masser, der ikke forstod, hvorfor der var så meget snak om spillet, før de satte sig ned og begyndte at spille det.

Wordfeud er og bliver vanedannende.

Du starter med at spille et enkelt eller to spil, og pludselig har du 10 venner, som du spiller med konstant, og du kan huske flere og flere mærkelige ord.

 

Det vigtigste i Wordfeud

Det er klart, at det er vigtigt at kende reglerne til Wordfeud, før du sætter dig til at spille det.

Men hvis du nogensinde har prøvet Scrabble og kan finde ud af det, så vil Wordfeud ikke være noget problem.

Bonusfelterne er noget af det, du skal være mest opmærksom på i spillet.

Hvis du lærer at udnytte dem så meget som muligt ved at få lagt nogle dyre bogstaver på disse felter, så vil du med garanti vinde mange af dine spil.

Det svære bogstaver er derfor nogle du skal se muligheder i – i stedet for at være irriteret over dem. For med svære bogstaver kommer der mange point.

Især hvis du kan kombinere dem med bonusfelter.

Ordlister er af de bedste værktøjer til at vinde i Wordfeud, da de hjælper dig til at se hvilke muligheder der er i dine bogstaver. Vi har dem alle her i venstre side.

Prøv Wordfeud – hvis du ligner millioner af andre i denne verden, så vil du kunne lide det.

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.