Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Vera og Johns Vinterlege

De Olympiske Vinterlege er lige om hjørnet, men de blegner lidt i forhold til det, som det virkelig handler om: Vera og Johns Vinterlege.

I hele februar måned kan du være med i kampen om flotte præmier ved at spille hos Vera og John og løse forskellige opgaver undervejs.

Det er allerede startet, men du kan stadig lige nå at være med i den første ugekonkurrence, som udløber i morgen den 7. februar. Du skal bare indbetale 100 kr., og så spille med kontanter på disse spilleautomater:

  • Book of Dead
  • Pink Elephants
  • Babushkas

Sådan virker Vera og Johns Vinterlege

Det er supernemt at være med i Vera og Johns Vinterlege. Hvis du har gjort som der står herover – altså indbetalt de 100 kr. og spillet på de tre spilleautomater – så er du med i ugens lodtrækning.

Hver uge er der en ny konkurrence, hvor du ligeledes skal have lavet en indbetaling og spillet på tre forskellige automater. Tyve heldige spillere løber med hver en andel af en præmiepulje på 10.000 kr. i bonuspenge med 2.500 til vinderen, men det er intet imod hovedpræmien.

Det hele slutter nemlig med en turnering den 1. og 2. marts, hvor alle, som har været med i ugeturneringerne vil modtage 20 spins til Hockey Hero spilleautomaten. Den spiller, som henter den største gevinst på et enkelt spin løber med hovedpræmien på 25.000 kr., og der er hhv. 15.000 og 10.000 til nr. 2 og 3.

Besøg Vera og John allerede i dag, så du kan være med fra første uge af de spændende Vinterlege. Nye spillere hos Vera og John Casino kan desuden se frem til en flot velkomstgave på 200 gratis spins og op til 3.000 kr. i bonus.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk