Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Velkommen til AHTI Games

Der er kommet en ny spilleside på vores liste her på Bingoforum.dk. Vi siger velkommen til AHTI Games.

Hos AHTI Games kan du finde et stort spiludvalg og en udmærket lille velkomstbonus pakket ind i en smule finsk mytologi.

Du kan spåledes møde havkongen Ahti, som måske vil hjælpe dig med at finde den magiske Sampo, som vil bringe dig held og velstand.

Se her hvad AHTI Games byder på:

  • Mere end 600 spil
  • Op til 25 super spins
  • Daglige tilbud
Spil hos AHTI Games - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

AHTI Games giver op til 50 super spins til nye spillere

Kom godt i gang hos AHTI Games

AHTI Games byder nye spillere velkommen med en bonus, der giver dig op til 50 super spin. Et super spin har en værdi af 5 kr., hvilket betyder, at din bonus bliver på op til 250 kr. – hvis du laver en indbetaling på det samme beløb.

Der er dog mange flere bonusser at hente hos AHTI Games. Du kan finde et nyt tilbud hver eneste dag i Dagens Deal, som du finder på kampagnesiden. Her er der flere indbetalingsbonusser og gratis spins at hente.

Og der kan blive rigeligt brug for dem, for du kan gå på opdagelse i et spiludvalg på mere end 600 spil. Heraf er godt 550 spilleautomater, og de er samlet fra ikke færre end 14 forskellige spilproducenter, hvilket giver en fin variation.

Besøg AHTI Games i dag, og gå på jagt efter den magiske Sampo eller måske bare en af de mange spændende gevinster, som kan vindes. Du kan måske også blive vinder af en af de to progressive jackpots.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk