Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Kom til USA med BingoSlottet

Går du og drømmer om en tur til Guds eget land med alt betalt? Lige nu kan du komme til USA med BingoSlottet!

Frem til den 24. maj har du mulighed for at smide dit navn i hatten til en lodtrækning om hele tre rejser samt kontante præmier.

Det eneste du skal gøre for at være med er at spille løs på de udvalgte spilleautomater for den pågældende dag.

Se her hvad du kan vinde:

  • Rejse for to til New York
  • Rejse til Los Angeles
  • Rejse til Orlando
  • Kontante præmier

Sådan kommer du til USA med BingoSlottet

Du skal som nævnt bare spille løs på de udvalgte spilleautomater for at komme til USA med BingoSlottet. Du får et lod hver gang du har spillet 600 runder på en af automaterne. I dag den 16. maj og i morgen den 17. maj er det Hotline, Starburst og Space Wars, der er de gældende.

Derefter kan du frem til den 20. maj spille på Dead or Alive, Spiñata Grande og Wild Wild West, mens opløbsstrækningen frem til den 24. maj gælder Archangel’s Salvation, Twin Spin Deluxe og Guns n’ Roses.

Der er som nævnt hele tre USA-rejser på højkant, men selv om du ikke skulle være heldig nok til at løbe med én af dem, kan du stadig får gevinster ud af dit forsøg. Der er kontante præmier helt ned til 20.-pladsen.

Gå ind til BingoSlottet lige nu og begynd din jagt på en spændende rejseoplevelse. Husk at du også kan spille spændende bingospil hele døgnet rundt hos BingoSlottet. Nye spillere kan få en velkomstbonus på op til 2.000 kr.

God fornøjelse!

 

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk