Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


SpilNu.dk Grand Prix

spilnu.dk grand prix

Det har måske ikke umiddelbart så meget med casinospil at gøre, men det er absolut værd at nævne.

SpilNu.dk står nemlig som hovedsponsor for et af Danmarks store årlige sportsarrangementer, cykelløbet SpilNu.dk Grand Prix.

Her kan danske cykelløbsentusiaster komme helt tæt på nogle idolerne, når de lægger vejen forbi Aalborg.

Profilerne har tidligere inkluderet:

  • Michael Mørkøv
  • Jacob Fuglsang
  • Alessandro Petacchi

 

 

Spændende cykelløb

Løbet afholdes få dage efter afslutningen på Tour de France, og derfor er det forståeligt ikke alle de største tour-stjerner, som kommer til Aalborg, men alligevel har arrangørerne formået at tiltrække kendte navne, som de ovenstående.

Selve løbet er en tur rundt i Aalborg Centrum med start og mål på Boulevarden. Arrangementet er en populær begivenhed i byen, og har trukket mere end 10.000 tilskuere til Aalborgs gader.

SpilNu.dk er ikke fastsat til et bestemt antal kilometer. Der køres en time og når den er gået, køres der yderligere fem omgange på ruten i Aalborgs gader. Herefter kåres vinderen.

2015-udgaven af SpilNu.dk Grand Prix blev vundet af Patrick Clausen fra Team TREFOR-Blue Water med Mads Würtz Schmidt og Daniel Foder på de næste pladser. Tinkoff-Saxos Michael Valgren sluttede som nr. 12.

Hvis du har lyst til at se højdepunkter fra 2014-løbet, som i øvrigt blev vundet af Mads Würtz Schmidt foran Jakob Fuglsang, kan du klikke på dette link.

Arrangementet i øvrigt

SpilNu.dk Grand Prix handler selvfølgelig først og fremmest om cykelløb, men  forbindelse med arrangementet vil der også være masser af øvrig underholdning for cykelentusiasterne.

Børnene har eksempelvis også kunnet få en smagsprøve på, hvordan det er at køre et professionelt cykelløb. Børneløbet bliver kørt inden det rigtige løb og der bliver kørt 30 minutter på den samme rute, som de professionelle ryttere følger senere på dagen.

Alle deltagere i børneløbet kan desuden se frem til at modtage en medalje efter løbet og al indtjening fra løbet går til Julemærkehjemmene.

Derudover er der naturligvis ikke meget sjov ved at se sine store idoler uden mulighed for at få en autograf, og det er der selvfølgelig også taget højde for, inden løbet går i gang.

Det hele bliver naturligvis afsluttet efter alle kunstens regler med en præmieoverrækkelse med blomster og pokal til vinderen.

Udover SpilNu.dk er det event-firmaet Special Invite, som står bag arrangementet.

Men uanset om du har tænkt dig at tage til cykelløb i Aalborg eller ej, kan vi anbefale, at du aflægger et besøg hos SpilNu.dk Du finder masser af spændende spilleautomater, og bruger du vores eksklusive bonuskode CL200, kan du få en velkomstbonus på 200 kr. i stedet for de normale 100 kr.

Du er naturligvis også velkommen til at læse mere information i Bingoforums anmeldelse.

God fornøjelse!

 

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.