Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


SpilNu Bingo

SpilNu BingoDa den store “bingofrigørelse” kom i 2018, fik det gang i nogle tanker om, hvilke udbydere vi kunne forvente at se på det danske marked.

Og selv om de aldrig havde beskæftiget sig med bingo, så var SpilNu Bingo et af de nye brands, som vi her på Bingoforum.dk meget gerne ville se. Det er nu blevet en realitet.

Der var flere grunde til, at vi her på Bingoforum gerne ville se SpilNu blande sig på bingomarkedet, og til at vi hele tiden har troet på at det ville ske og det med succes.

Hjemmelavede spil

Noget af det, som gør SpilNu så attraktiv som spillehal, er at det er moderselskabet CEGO, som selv laver en stor del af de spilleautomater, som præsenteres på SpilNu. Alle spillene har deres eget sjove tema, og CEGO-folkene er ganske kreative.

Det er denne kreativitet, som CEGO og SpilNu nu har overført til bingospillet, og dermed givet spillerne noget andet end det, som alle de andre på markedet byder på. Bingospillet – der er indtil videre kun et enkelt – er som så meget andet hos SpilNu hjemmelavet.

SpilNu Bingo kan på denne måde blive et frisk pust til både det danske og måske resten af det skandinaviske bingomarked. Et hyggeligt alternativ til de mange netværksbaserede bingosider, som vi næsten med sikkerhed også kommer til at se.

Konceptet er skabt til bingo

Bingo handler selvfølgelig om gevinster, men i ligeså høj grad handler det om hygge. Man skal kunne få sig en sludder med de andre spillere, mens man sidder og krydser fingre for at de sidste to numre på pladen bliver trukket ud.

Her er SpilNu allerede godt med, for selv om det egentlig er en sjældenhed inden for casinospil, så har du netop denne mulighed hos SpilNu.dk. Her kan du løbende følge med i, hvem der vinder store og små gevinster, og spillerne deler gerne ud af visdommen, hvis de har fundet en spilleautomat, der er varm.

På denne måde er SpilNus koncept og deres spillerbase allerede i høj grad gearet til bingospil, og bingospillet er selvfølgelig koblet på chatten ligesom alle de andre spil.

Passende jackpots

Det er ikke de store livsændrende millionjackpots, der præger bingomarkedet generelt, og på samme måde er det heller ikke jackpots i den størrelsesorden, som præger SpilNus spilleautomater.

Alle deres egenproducerede spilleautomater er dog udstyret med deres egen progressive jackpot, der som regel starter ved de 100.000 kr. I nogle tilfælde når jackpotten op omkring 4-500.000 kr., inden den bliver udløst, og det er en ganske passende størrelse.

Helt derop kommer bingogevinsten ikke endnu, og der er ingen progressiv jackpot, men hvis du er heldig kan du alligevel vinde 25.000 kr.

Foreløbig er SpilNu Bingo altså kommet godt fra start med et enkelt spil, men vi holder naturligvis et vågent øje med siden, for hvis succesen varer ved, kan det sagtens tænkes at der kommer flere varianter til samlingen.

Du kan finde bingospillet på SpilNu.dks normale side, og hvis du gerne vil vide mere om SpilNu.dk inden da, er du velkommen til at læse Bingoforum.dks anmeldelse.

God fornøjelse!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.