Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Spillehaller med dansk spillelicens fra Spillemyndigheden

spillemyndigheden

Hvis du har kigget dig omkring på Bingoforum, så har du måske læst lidt om en spillelicens fra Spillemyndigheden, og du har måske undret sig over, hvad det betyder.

Spillelicensen har været et krav siden 2012, og for at få den er der en række betingelser, som skal være opfyldt.

Den blev primært indført for spillernes skyld og for at gøre markedet mere overskueligt og ikke mindst sikkert.

Hvad spillelicensen betyder for dig:

  • Dine data bliver behandlet fortroligt
  • Dine pengeoverførsler sker sikkert
  • Dit spil er retfærdigt

 

 

Hvem har dansk licens fra Spillemyndigheden?

Licensen har som nævnt været et krav siden 2012, og derfor er det sådan set meget nemt at svare på, hvilke spillehaller, som har dansk licens fra Spillemyndigheden. Det har alle.

Eller det vil sige, at alle de spillehaller, som du finder her på Bingoforum.dk. Vi beskæftiger os nemlig kun med de spillehaller, som har licensen, og det gør vi, for at du kan føle dig helt tryg ved at spille hos en hvilken som helst af vores samarbejdspartnere.

Vil du gerne have fjernet den allersidste tvivl, så kan du finde Spillemyndighedens logo på spillehallens hjemmeside. Du finder det som regel nederst på forsiden. Ved du ikke hvordan logoet ser ud, så kig øverst her på siden.

Licensen betyder dog også, at det kun er Danske Spil og ikke andre, som kan have licens til at udbyde spil som lotto, bingo og andre spil, som udelukkende er baseret på held. Der findes andre steder, hvor der er bingo på programmet, men ikke om penge.

Bortset fra disse områder af spillemarkedet er der dog umiddelbart ingen begrænsninger for, hvem som kan få licensen, så længe de gældende regler er overholdt.

Herunder kan du se en liste over spillehaller med dansk spillelicens fra Spillemyndigheden.

Hvad betyder spillelicensen?

Spillelicensen er som nævnt til for dig. Den gør at du kan være helt sikker på, at det hele foregår sikkert, forsvarligt og ikke mindst retfærdigt. Det var ikke altid let at være sikker på før lovens indførelse.

Før lovens indførelse var der ikke nogen mulighed for at få spillelicens til det danske marked, og det var i princippet ulovligt for alle andre end Danske Spil at tilbyde nogen form for spil om penge. Det blev dog ikke taget alt for alvorligt, og derfor var det naturligvis også svært at vide, hvilke udbydere man kunne stole på.

Med lovens indførelse er alt dette kommet under kontrol, og det betyder, at du kan føle dig tryg ved de spillehaller, som har Spillemyndighedens logo på siden. Her er der nemlig styr på tingene.

Spillelicensen er ikke bare en engangsinvestering. Det bliver løbende kontrolleret, at licensindehaverne fortsat overholder de regler, som er en forudsætning for at have licensen.

Når du bliver bedt om at indtaste CPR-nummer, adresse, kreditkortnummer og andre informationer, som du helst ikke vil have at andre kommer i besiddelse af, kan du altså trygt indtaste dem, takket være Spillemyndighedens logo.

Så klik dig bare ind på en af de ovenstående spillehaller med dansk spillelicens fra Spillemyndigheden. Du er velkommen til også at læse anmeldelserne, hvis du vil vide mere.

God fornøjelse!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.