Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Skrabespil

skrabespil

Nyder du spændingen af at skrabe felt efter felt i håbet om at det denne gang er netop dig, der har vundet den helt store gevinst?

På nettet får du helt samme spænding og mange flere spil at vælge imellem samtidig med at du slipper for skrabefnuller og turen til kiosken for at veksle din gevinst.

Dem du kender fra kiosken og supermarkedet er Quickskrab. Du kan spille Quickskrab online hos Danske Spil.

 

 

Spil Quick hos Danske Spil - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Vind 5.000.000, 600.000 eller 10.000 hver måned i 10 år med Quickskrab

 

Hvad er skrabespil?

De fleste ved sikkert godt, hvad et skrabespil er. De har efterhånden eksisteret i mange år, og du er helt sikkert stødt på dem før, enten i kiosken eller et andet sted, hvor du også kan købe dine lotto– eller oddsetkuponer.

Et skrabespil er som navnet antyder et spil, hvor man skal skrabe for at vinde, og man vinder med det samme. En del af loddet er dækket af en belægning, som man skraber væk for at afsløre en række tal eller andre symboler.

I den helt klassiske version har man ganske enkelt bare skulle skrabe tre ens beløb fri for at vinde det beløb, men efterhånden har forskellige udbydere af skrabespil opfundet mange forskellige snedige versioner.

Historien om skrabespil

I 1973 grundlagde en amerikansk computerekspert ved navn John Koza firmaet Scientific Games sammen med sin partner Daniel Bower med det mål at levere lotterisystemer og andre former for spil til udbydere verden over.

Allerede året efter kunne firmaet præsentere verdens første skrabespil, og det blev lynhurtigt populært. Blandt spillerne fordi man får at vide med det samme om man har vundet, og blandt udbyderne fordi det er en simpel form for spil at administrere.

I dag kan skrabespil købes med store gevinster på spil over hele verden, og selve teknologien er for længst blevet overført til andre områder, som ikke nødvendigvis har noget med spil at gøre – telefonkort f.eks.

Quickskrab skrabespil hos Danske Spil

Som nævnt vil de fleste af de skrabespil du kender fra kiosken eller supermarkedet være en del af Quickskrab fra Danske Spil.

Du kender sikkert:

 

Danske Spil har i alt over 20 forskellige skrabespil, som du kan veksle i mellem. Så der er ikke stor sandsynlighed for at du kommer til at kede dig.

Priserne for spillene varierer fra 5 til 60 kr. og gevinsterne går helt op til 5. mio gode danske kroner.

Hvordan kommer jeg i gang med online skrabespil?

Det er ikke meget mere kompliceret at købe et skrabespil online, end det er at gå ned i kiosken for at købe det. Og med mindre du bor lige ved siden af kiosken, så tager det i hvert fald heller ikke længere tid.

Det første du skal gøre er at oprette en spillekonto hos Danske Spil. Det kan du gøre ved enten at klikke her eller på den grønne knap længere oppe på denne side. Den sender dig direkte ind til Danske Spil.

Her skal du finde et link, hvor der står “Opret konto”, og derefter skal du bare indtaste de oplysninger, som du bliver bedt om. Det vil i første omgang sige navn og CPR-nummer, derefter adresse, email og telefonnummer og til sidst skal du vælge et brugernavn og password.

Endelig skal du have lavet en indbetaling på din spillekonto. Det kan du gøre, når du er logget ind, ved at klikke på “Min konto” og derefter “Overfør beløb”. Herefter skal du så indtaste dine kreditkortoplysninger og selvfølgelig, hvor meget du vil indbetale.

Er det nemt at vinde i skrabespil?

Nu er det ikke fordi det kræver nogen længere uddannelse at skrabe nogle tal fri på en kupon, så selve det at skrabe er let nok. De online skrabespil hos Danske Spil har endda en autoskrab funktion, som gør det endnu lettere, men det er selvfølgelig ikke det, som er pointen med spørgsmålet.

Det er faktisk ganske let at vinde i skrabespil – både dem du køber i kiosken, og dem du køber online. De fleste af Danske Spils Quick skrabespil har i gennemsnit gevinst på hvert 3. eller 4. lod, selvom langt de fleste selvfølgelig er mindre gevinster, som ikke kan bruges til meget mere end at købe et nyt skrabespil.

Det kræver noget mere held at vinde den store gevinst. I Mega Quick er oddset 1/750.000, hvilket selvfølgelig lyder af meget, men det er betydeligt større chancer, end du har i lotto, hvor oddset hedder 1/8.347.680. Du kan også sagtens finde skrabespil med langt mere overkommelige odds, som f.eks. Mini Bogstavjagt, hvor oddset for at vinde rejsegavekortet på 30.000 kr. er 1/18181

Besøg Danske Spil i dag og prøv dit held med skrabespil. Det kan jo være, at det er dig, der rammer den store gevinst – eller en af de lidt mindre.

God fornøjelse!

 

Skrabespil
5 (100%) 11 Stemmer

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk