OBS: Bingoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.


Skrabespil anmeldelser

Skrabespil anmeldelser

Skrabespil er populært som aldrig før. Du har i efterhånden mange år kunnet gå ned i kiosken og købe et skrabelod fra Danske Spil og se på stedet om du har vundet.

Du behøver dog ikke bevæge dig ned i kiosken. Du kan bare tænde for computeren og spare turen derned.

For efterhånden som online spil om penge blev populært fulgte skrabespillene dog med, og derfor behøver du ikke engang længere lede efter en mønt at skrabe med.

Læs mere om skrabespillene her!

Stadig et kæmpe udvalg

Danske Spil har dog altid været stedet med langt det største udvalg af skrabespil, og det er ikke blevet mindre med tiden – tværtimod. Du kan vælge mellem flere skrabespil end nogensinde før.

Du kan både skrabe de spil, som du kender fra kiosken og et stadigt voksende udvalg af skrabespil, som du kun finder på nettet. Priserne varierer fra de helt billige til en krone og til de dyreste til 75 kr.

Gevinsterne varierer på samme måde. Hovedgevinsterne på de billigste lodder er på nogle få tusinde kroner mens du på de største af dem har mulighed for at vinde helt op til 3.6 mio. kroner.

Alternativer til Danske Spil

Bankoforum har i øjeblikket ikke noget samarbejde med Danske Spil, og der for kan vi ikke linke direkte til siden. I stedet kan vi anbefale disse partnere, som tilbyder en række spil, der på mange måder minder om skrabespil. Du finder spillene i deres udvalg under “Hyggelige spil”:

Bingoforum viser vejen

Her på Bingoforum.dk kan du finde alle de informationer, du har brug for, for at få en god oplevelse med skrabespil. Vi er altid klar til at fortælle dig om alle de nyeste skrabespil – og selvfølgelig også om de gamle.

Udover at du selvfølgelig kan klikke på anmeldelsen herover, eller gå direkte ind til Danske Spil og gå i gang, så kan du klikke på dette link for at komme ind på vores Quick Skrab side.

Her kan du finde skrab anmeldelser af alle Quick Skrab spillene hos Danske Spil. Vi giver dig overblikket over præcist hvor meget du kan vinde, og hvordan du spiller de enkelte skrabespil.

Held og lykke!

OBS: Bingoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.