Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Simba Bingo

Simba BingoDer er fuld fart på spekulationerne i øjeblikket. De går selvfølgelig på, hvilke nye bingobrands, vi får at se, når det danske bingomarked i 2018 bliver åbnet for andre end Danske Spil. En af de bingohaller, som vi gerne vil se i Danmark er Simba Bingo.

Simba Bingo eksisterer ikke endnu – heller ikke på andre markeder – , men Simba Games har meget af det, som danske og andre bingoentusiaster gerne vil have og leder efter, når de skal vælge bingohal.

Derfor fortsætter vi med at lege med tanken lidt endnu, for om ikke andet, så har vi jo lov til at drømme.

Hyggelig og brugervenlig

Det eksisterende Simba Games er skabt med hygge og brugervenlighed for øje. Siden er behagelig at se på og nem at bevæge sig rundt på, og denne ukomplicerede opbygning er præcist hvad der skal til for at få bingospillerne til at føle sig tilpas.

Der er klassiske casinospil på programmet hos Simba Games, men de er skubbet lidt ud til siden for at give plads til de mange hyggelige spilleautomater, som er det altoverskyggende fokus hos Simba Games.

Simba Games mangler ikke meget mere end muligheden for at chatte med andre spillere, før der er hvad der skal være i en god bingohal. Nå ja og så selvfølgelig bingo, men det er det vi håber er på vej snart.

Friske tilbud

Hvis der er noget som Simba Games er kendt for, så er det at have masser af gode tilbud til deres spillere. Her taler vi ikke kun om velkomsttilbud til nye spillere, for selv om dette også er på plads, så er det sådan set det mindste af det.

Der er nemlig friske tilbud hos både nye og gamle spillere hos Simba Games, ikke mindst i form af lykkehjulet, som alle spillere kan få lov til at dreje på hver eneste dag og vinde spændende præmier.

Netop lykkehjulet ville passe perfekt til en online bingohal, for hvorfor skulle man ikke kunne vinde et par plader til det næste bingospil, når man drejer på hjulet hos Simba Bingo?

Hvorfor ikke Simba Bingo?

Nu er vi generelt nogle optimistiske mennesker her på Bingoforum.dk, men når vi nu har siddet her og fyldt dig med håb og forventninger til et fremtidigt Simba Bingo, så er vi også lige nødt til at stoppe op engang og prøve at tage nej-hatten på, og overveje, hvorfor det måske ikke kan lade sig gøre alligevel.

For selv om den danske version umiddelbart på overfladen virker perfekt gearet til at levere bingo til folket, skal vi finde svaret i udlandet. Simba er nemlig ikke “født” i Danmark, og det betyder at selve brandet SimbaGames har haft rig mulighed for at tilbyde bingospil i andre landet. Det er som nævnt desværre ikke tilfældet. Hverken SimbaGames eller nogen af de andre brands, som hører under PrimeGaming tilbyder bingo i øjeblikket.

Det betyder naturligvis ikke at det aldrig bliver tilfældet, men det er nok tvivlsom om det bliver på grund af at det trods alt relativt lille danske marked åbner. Derfor kommer vi nok også til at vente lidt længere end til 2018.

Det skal dog ikke afholde dig fra at spille løs på de mange sjove spilleautomater hos Simba Games.

God fornøjelse!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.