Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


SIFA bingo – hvor dyrt er det?

Det kan være svært, at gennemskue hvor meget det egentligt koster at spille tv bingo. Men spiller du bingo på DK4 som SIFA-medlem, så gør SIFA det nemt for dig!

Jeg betalte 24 kroner, for at spille en enkelt dag. Det er prisen for bingopladerne, som du selv printer ud. Der er 6 bingoplader på dem.

SIFA har også et tilbud til jer derude, der gerne vil spille fast hver dag.

Log ind på tv-bingos hjemmeside her og tilmeld dig. Det er også her, du kan se SIFAs tilbud til bingo i en hel måned.

Hos SIFA er det således, at du ikke betaler en krone for at blive medlem af bingoklubben. Det var utrolig nemt for mig, at oprette mig og blive medlem, så det er noget alle nemt kan gøre.

Når du har bestilt og betalt dine første bingoplader, så kan de genbruges. Det er dine egne bingoplader, som du selv skal printe ud. Når du har dem, så skal du IKKE duppe dem, men markere dem med f.eks. mønter, når der er trukket et tal, som du har.

Dagen efter kan du bruge dine bingoplader igen, bare du husker at betale for dem! Det kan du gøre, ved at indbetale på SMS med angivelse af dit bingoplade nummer.

Dine bingoplader koster 24 kroner for 6 bingoplader per gang. 

Men der er faktisk en endnu nemmere måde at gøre det på.

Hos SIFA kan du købe for en hel måned ad gangen. Køb 6 bingoplader i 4 uger for kun 500 kr.

Der er bingo hver dag i løbet af ugen og til 24 kroner per dag, i 4 uger, bliver det 672 kroner. Du sparer altså 172 kroner, ved at bestille for en hel måned ad gangen hos SIFA.

Så hvis du gerne vil spille mere end bare en gang i mellem, så kan det absolut godt betale sig at købe SIFAs månedstilbud.

Læs mere om bingo og SIFA hos DK4 i min tidligere blog artikel her.

God tv-bingo aften til jer alle derude!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.