Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Kom til Santorini med Ballet Bingo

Det er ikke fordi der mangler sommervejr for tiden, men det kan altid blive bedre, og lige nu kan du komme til Santorini med Ballet Bingo.

Fra i dag den 1. juni skal du spille løs på en lille flok udvalgte spilleautomater hos Ballet Bingo for at komme med i en lodtrækning om en rejse for to.

Konkurrencen løber frem til søndag den 10. juni, og det giver dig altså lidt over en uge til at optjene dine lodder.

Du skal spille på disse automater:

  • Lost Relics
  • Victorious
  • Divine Fortune
  • Gonzo’s Quest

Sådan kommer du med Ballet Bingo til Santorini

Du har en chance for at komme med Ballet Bingo til Santorini uanset hvor heldig eller uheldig du er med selve spillet. Det er nemlig ikke en turnering, men en simpel lodtrækning, som du er med i, hvis du bare har spillet nok.

Du får et lod til trækningen, hver gang du har spillet for 186 kr. (€25) på en af de nævnte spilleautomater, og du kan optjene alle de lodder, du vil og kan nå for at gøre dine vinderchancer større.

Udover en rejse for to til Santorini er der også andre præmier på spil. De næste 19 spillere, der bliver trukket ud af hatten, kan se frem til kontante gevinster på mellem €100 og €1.000, så der kan måske blive til en lille ferie alligevel.

Besøg Ballet Bingo med det samme og gå i gang med at optjene dine første lodder. Nye spillere hos Ballet Bingo kan se frem til en velkomstbonus på op til 2.000 kr. oveni den første indbetaling på spillekontoen.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk