Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Rigtig bingo hos Bingosjov!

Seks års ventetid slutter i dag den 30. april, som bliver dagen, hvor der igen bliver tilbudt rigtig bingo hos Bingosjov.

Det skal naturligvis fejres med manér og det bliver det hele den første uge frem til søndag den 6. maj, hvor der er masser af spændende præmier.

Først og fremmest har du mulighed for at vinde en jackpot på 50.000 kr., men der er meget mere at hente hos Bingosjov i denne uge.

Se her hvad du kan finde hos Bingosjov:

  • Jackpot på 50.000 kr.
  • Garanterede præmiepuljer
  • Gratis bingo
  • Pladeræs

Masser af spænding i rigtig bingo hos Bingosjov

Lad os tage det vigtigste først. Du kan hente en gigantisk jackpot på 50.000 kr. i denne uge hos Bingosjov, og du kan vinde den i begge de to bingorum. Spiller du bingo med 75 numre, bliver den udløst ved pladen fuld inden for 42 opkald og i bingo med 90 numre, skal du have fyldt din plade inden for 32 opkald.

Derudover er der en garanteret præmiepulje på 1.000 kr. hver aften i det spil, der starter i 75-bingo rummet kl. 21. Det koster kun 5 kr. at være med, og det er i øvrigt den dyreste bingoplade, du kan købe hos Bingosjov.

Hver dag mellem kl. 15 og 20 vil der i øvrigt være et gratis spil i timen med en præmiepulje på 50 kr., og endelig er der en præmiepulje på 5.000 kr., som bliver fordelt mellem de ti spillere, som har købt flest plader frem til og med på søndag.

Besøg Bingosjov  med det samme og kom i gang med at spille rigtig bingo. Er du ny hos Bingosjov, kan du se frem til 150 gratis spins til spilleautomaterne samt bonusser for op til 7.500 kr.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk