• Bonus: Kontante belønninger
 • Gratis gave: 50 spins
 • Link: Mere info
 • Nuværende kampagner: Klik her
Spil nu

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

PlayOJO.dk

Danmark har fået en ny spændende spilleside, som ikke giver efter for branchens traditioner. PlayOJO.dk giver dig et stort spiludvalg med masser af spændende muligheder for flotte gevinster. Det hele pakket ind i masser af nytænkning omkring velkomstbonusser og andre spændende tilbud.

Traditionerne, der bliver gjort op med er dem, der handler om velkomstbonusser. PlayOJO.dk giver ikke nogen store beløb oveni din indbetaling, men du har stadig masser af gode tilbud at se frem til, og det er helt gennemskueligt.

Hos PlayOJO.dk er filosofien nemlig den, at det hele skal være så fordelagtigt og problemfrit som muligt, og derfor kan du i stedet løbende få forskellige kontante belønninger for dit spil.

Det kan du se frem til hos PlayOJO.dk:

 • Mere end 400 spil
 • Kontante belønninger
 • Periodevise gratis spins

Screenshots fra PlayOJO.dk

PlayOJO.dks spiludvalg

Der er mere end 400 forskellige spil i udvalget hos PlayOJO.dk, og det er imponerende nok i sig selv. Det som vi især er begejstrede for her på Bingoforum.dk er dog, at udvalget er samlet fra hele 20 forskellige spilproducenter – herunder en del, som vi ikke har set i Danmark før.

Du kan naturligvis finde en del af de velkendte spil fra NetEnt, ligesom Play & Go og Microgaming også har fundet vej til PlayOJO.dk, men der er også spil fra producenter, som Yggdrasil, Big Time Gaming og BluePrint.

Har du mere hang til de klassiske bordspil end til spilleautomater, så har du selvfølgelig den mulighed. Du kan spille såvel blackjack som roulette og baccarat, og de fleste af spillene foregår live med en menneskelig croupier, der styrer slagets gang foran et webcam.

En smart detalje hos PlayOJO.dk er, at du kan få en masse oplysninger om spillet, inden du går i gang. PlayOJO.dk indsamler nemlig data om de største gevinster, som er vundet og spillernes vurderinger af spillet. Du kan også se, hvor meget der bliver spillet på den, og hvor meget eller hvor lidt du kan satse.

Bonusser

Som nævnt ovenfor har PlayOJO.dk ikke noget velkomsttilbud, der hverken fordobler eller tredobler din første indbetaling. Det eneste du kan se frem til, når du sætter penge ind på din spillekonto første gang er en flok spins til Reel Deal spilleautomaten. Du får et spin for hver 10 kr. du indsætter op til 50 spins.

I stedet kan du se frem til at blive belønnet for alt dit spil, uanset om du vinder eller ej. Hvert spin du laver sætter penge ind på din såkaldte OJOplus-konto, og dem kan du hæve uden omsætningskrav, når du har lyst. På den måde kan du altså være heldig at få gavn af dit indskud to eller flere gange.

Selv om du ikke umiddelbart bliver tilbudt gratis spins for at oprette din spillekonto eller lave din første indbetaling, så er der stadig gratis spins at hente ind imellem. Det sker efterhånden som du optjener point og stiger til næste niveau, eller bare en gang imellem, når OJO får lyst til at give dig spins. Du får lov til at dreje på et lykkehjul, som afgør hvor mange spins du får, og ligesom med pengene fra din OJOplus konto, er der ikke noget omsætningskrav.

Hører du til blandt de mere hardcore spillere, kan du måske se frem til at blive inviteret med i OJO’s klub af A-listere. Her vil du kunne benytte dig af forskellige tilbud, som kun er for de allermest flittige og loyale spillere.

Sikkerhed og support

spillemyndighedenFor at kunne udbyde spil om penge i Danmark skal man have en licens fra Spillemyndigheden, og den er PlayOJO.dk naturligvis i besiddelse af. Licensen er til for dig, for den betyder blandt andet, at Spillemyndigheden har sagt god for sikkerheden.

Du kan derfor være helt tryg, når du bliver bedt om at indtaste ting som dit CPR-nummer eller kreditkortoplysninger – det hele bliver opbevaret på forsvarlig vis. Licensen garanterer også at spillet går retfærdigt til, og skulle du gå hen og vinde, er dine gevinster skattefri.

Supporten hos PlayOJO.dk finder du nemt nederst i venstre side på hjemmesiden, hvor der ganske enkelt står “Hjælp. Du kan ringe på 89 87 32 22, sende en email til support@playojo.com eller få direkte kontakt med en support-medarbejder via chatten.

Gå ind til PlayOJO.dk lige nu og opret din spillekonto med det samme. Du finder helt sikkert en spilleautomat, som er lige efter dit hoved, og så er det bare at gå på jagt efter de store gevinster eller bare optjene kontante belønninger på OJOplus.

God fornøjelse!

Det vigtigste

 • Kontante belønninger
 • Lejlighedsvise gratis spins
 • Dansk support
 • Sikkerhed i top

Sådan kommer du i gang:

 1. Klik her!
 2. Opret en spillekonto
 3. Lav en indbetaling
 4. Find dit nye yndlingsspil
 5. Spil og vind!
 6. Optjen kontanter

Også værd at vide

 • Mere end 400 spil at vælge imellem
 • Spil fra NetEnt, NYX, Microgaming og mange flere