Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Online Skrabespil

online skrabespil

Gider du ikke gå ned i kiosken, hver gang du vil købe et nyt lod?

Så er online skrabespil lige noget for dig.

Online skrabespil giver dig helt samme spænding – bare uden besværet.

Danske Spil giver dig mulighed for at spille over 20 forskellige skrabespil, og spillene er med stor variation.

Langt de fleste skrabespil er ikke længere dem, hvor du skal skrabe 3×3 felter og få 3 ens symboler. Skrabespil har også udviklet sig, og ingen har fulgt med udviklingen bedre end Danske Spil.

 

 

Fordele ved online skrabespil

Skrabespil er sjove, billige, uforpligtende – og du får svar på, om du har vundet med det samme.

Vi ridser fordelene op i punktform: 

  • Du kan prøve spillene gratis
  • Du kan vinde bonusspil
  • Du skal ikke ned i kiosken
  • Du skal ikke rydde krymmel op bagefter
  • Alle gevinster går direkte ind på din spillekonto
  • Du kan spille for så lidt som 5 kr.
  • Du risikerer ikke at tabe dit lod
  • Udbetalingsprocenten på nettet er langt højere end i kiosken

 

Derudover kommer det, at det er 100 % sikkert at spille online skrabespil, og at dine gevinster er fuldkommen skattefri i forhold til den nye spillelovgivning i Danmark.

Læs mere om skrabespillene her!

 

Hvordan spiller jeg online skrabespil?

Hvis du allerede har en spillekonto hos Danske Spil, skal du bare bruge den, og så er det lige meget, hvad du har brugt den til tidligere. Det er udelukkende et spørgsmål om at overføre penge til Quick kontoen, så du kan spille online skrabespil.

Hvis du ikke har oprettet din spillekonto endnu, så kan du klikke på dette link, eller på den grønne knap længere oppe på siden for at komme direkte ind til Danske Spil. Derefter klikker du på “Opret konto” og derfra skal du bare følge Danske Spils instruktioner.

Så snart du har oprettet din spillekonto, har du mulighed for at prøve spillene for sjov, og det er noget mere vanedannende, end man umiddelbart skulle tro. Du skal bare åbne det spil, du vil prøve, og klikke på Prøvespil-knappen.

Hvis du vil have chancen for at vinde rigtige penge – og det vil de fleste vel – så skal du selvfølgelig have sat penge ind på din spillekonto, men så er du også klar til at gå på jagt efter nogle af de helt store online skrabespil gevinster.

Hvilke online skrabespil kan jeg spille?

Du kan spille alle de samme skrabespil online, som du kan finde nede i kiosken. Faktisk vil vi blive overrasket, hvis din lokale kiosk kan byde på alle de skrabespil, som du kan spille online, for der er rigtig mange forskellige spil at vælge mellem.

Så med mindre du på et tidspunkt bliver træt af online skrabespil generelt, så er der ikke store chancer for at du kommer til at kede dig hos Danske Spil Quick, for her er forskellige spil nok til at underholde dig i rigtig lang tid.

Hvor meget kan man vinde i online skrabespil?

Det er som sagt alle de samme spil, som du kan finde i kiosken, der også findes online. Derfor er det naturligvis også de samme gevinster, som du har mulighed for at vinde.

Den helt store gevinst finder du i Mega Quick, hvor du kan være heldig enten at skrabe 5 mio. kroner eller måske en ekstra månedsløn på 13.000 kr. i 13 år – det giver lidt over 2 mio.

Med andre ord er det ikke store gevinster der mangler i Danske Spils online skrabespil, og chancerne for at vinde er noget større end de er i lotto.

Er det sikkert at spille online skrabespil

Danske Spil er den danske spiludbyder med det absolut største navn og mest erfaring i branchen, og de gør ikke noget, uden at der er styr på alle tænkelige faktorer. En af de største er naturligvis sikkerhed.

For der er ingen tvivl om, at Danske Spil har 100% styr på sikkerheden både for online skrabespil og alle de andre spil som de udvider. Det ville de i øvrigt også have selv om det ikke var et lovkrav.

Men det er imidlertid et lovkrav, som der bliver ført tilsyn med af Spillemyndgheden. Det gælder for alle spiludbydere, som har licens til at udbyde spil om penge i Danmark, og det gælder især for Danske Spil, der ligefrem har monopol på områder som blandt andet online skrabespil.

Så du kan roligt springe ud i online skrabespil eller nogle af de andre spilmuligheder, som du finder hos Danske Spil. Det tager kun få minutter at komme i gang, og så er underholdningen garanteret.

 

God fornøjelse!

Giv din vurdering

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk