Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Ny bonus hos Bingosjov

Hvis du er en af de mange, som har overvejet at oprette en spillekonto på denne side, så er der kommet en ny grund, for der er en ny bonus hos Bingosjov.

Nye spillere kan stadig få 150 gratis spins, som det var tilfældet før, men nu er den samlede bonus kommet helt op på 7.500 kr.

Hvis du ikke mener det gør nogen forskel for dig, så er der flere gode nyheder, for omsætningskravet er samtidig blevet sat ned fra 60 til mere overkommelige 35 gange bonusbeløbet.

Sådan ser dine bonusser ud:

  • 100% op til 2.000 kr. på første indbetaling
  • 75% op til 2.500 kr. på anden indbetaling
  • 50% op til 3.000 kr. på tredje indbetaling

Vind et rejsegavekort hos Bingosjov lige nu

Hvis du opretter din spillekonto lige nu, kan det blive en ekstra stor fordel for dig. Når du laver dine indbetalinger, kan du nemlig være med i en lodtrækning om rejsegavekort for i alt 17.500 kr. i marts måned.

Hver gang du satser for 200 kr. på Bingosjovs spilleautomater frem til den 31. marts får du et lod i trækningen om 10 rejsegavekort. Du bestemmer selv hvor turen skal gå hen.

I alt er der ti rejsegavekort på højkant. Hovedpræmien er på 5.000 kr. Der er to gavekort på hver 2.000 kr., tre på 1.500 kr. og et enkelt på 1.000 kr. Vinderne får naturligvis direkte besked.

Besøg Bingosjov i dag og få din bingobonus med det samme. Husk at du også kan spille med i det sjove Bingoquiz spil, hvor nye spillere fra Bingoforum.dk får 20 kr. risikofri spil.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk