Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Med Mr. Green til det Vilde Vesten

Lige nu kan du komme med Mr. Green til det Vilde Vesten, og hvis du er heldig, kan du endda vinde flotte kontante præmier undervejs.

Du skal bare spille løs på Dead or Alive spilleautomaten fra NetEnt for at være med i den store lodtrækning, der slutter lørdag den 31. marts.

Og hvis du synes du mangler lidt motivation for at spille på automaten, så kommer den her: Der er 50.000 i præmiepuljen!

Sådan er pengene fordelt:

  • 1.-plads: 30.000 kr.
  • 2.-plads: 15.000 kr.
  • 3.-plads: 5.000 kr.

Sådan virker konkurrencen

For at komme med Mr. Green til det Vilde Vesten skal du ikke gøre andet end at spille på Dead or Alive spilleautomaten frem til den 31. marts. Du får dit navn med i hatten, hver gang du har spillet for 100 kr.

Og er du heldig, kan du altså vinde din del af de 50.000 kr., som er i puljen, når der bliver trukket lod. Er du lidt mindre heldig, er der også mulighed for at vinde helt op til 100 gratis spins til Starburst. I alt er der gevinster til 50 spillere.

Du kan også være med i Mr. Greens Road Trip konkurrence. Her får du en plads i lodtrækningen, hver gang du har spillet for bare 50 kr. på en spilleautomat i Road Trip samlingen. Hovedpræmien i denne uge er 3 uger i en luksus autocamper til sommer.

Besøg Mr. Green lige nu og vær med i de spændende konkurrencer. Nye spillere hos Mr. Green Casino kan se frem til 300 gratis spins og en velkomstbonus på op til 1.000 kr. oveni den første indbetaling.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk