Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Maria Bingo vender tilbage

Så er der gode nyheder til danske bingoentusiaster, der vil have store jackpots: Maria Bingo vender tilbage.

Som du måske allerede ved, så er Spilleloven blevet ændret, og det betyder blandt andet et gensyn med Maria Bingo.

Det er nu blevet en realitet, og danske bingospillere kan se frem til masser af spændende bingo med kæmpegevinster på højkant.

Maria Bingo vender tilbage - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Glæd dig til store progressive jackpots når Maria Bingo vender tilbage

Maria Bingo vender tilbage med fuld fart

Maria Bingo vender tilbage til Danmark endnu stærkere end da de måtte forlade det danske marked i 2012. Du kan stadig finde masser af spændende bingospil, og de er blevet endnu mere tiltrækkende.

Du har nemlig mulighed for at vinde gigantiske jackpots på – lige nu – helt op til 1 mio. kroner, hvis du er heldig, og ingen af spillene koster mere end en flad tier. Dertil kommer selvfølgelig hvad du kan vinde i de spændende minispil, som kører ved siden af bingo.

Og for at komme ordentligt i gang hos Maria Bingo igen, kan du lige nu være med i en stor turnering, som kører hele februar, og der er naturligvis kæmpestore præmier på spil, som det nu engang altid er hos Maria.

Hver uge i februar spiller du med om en præmiepulje på 30.000 kr., og hvis du løber med den helt store præmie, når måneden er slut, kan du se frem til en rejse til Paris til en værdi af 40.000 kr.

Besøg Maria i dag og opret din spillekonto, så du kan konkurrere om alle de store gevinster. Maria Bingo har desuden sørget for et nemt loyalitetsprogram, der lader dig dreje på et lykkehjul og vinde endnu flere spændende præmier, når du når dine mål.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk