Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Et år med lodtrækninger hos BingoSjov

Det er egentlig ikke fordi det haster med at være med i denne kampagne hos BingoSjov, for du har et helt år til det.

Til gengæld kan det være at hovedpræmien er væk, hvis du venter or længe, og det ville være surt.

Du kan nemlig være heldig at vinde en splinterny Kia Picanto til en værdi af knap 100.000 kr.

Sådan gør du:

  1. Log ind på din spillekonto hos BingoSjov
  2. Spil for 100 kr.
  3. Vind den ugentlige lodtrækning

 

Sådan virker det

Det er som nævnt starten på et helt år med spændende lodtrækninger hos BingoSjov, og bilen er kun én af de mange præmier, som de i alt 52 vindere kan se frem til at vinde.

For at være med i den ugentlige lodtrækning skal du bare have spillet for 100 kr. på BingoSjov’s mange spil, og du bestemmer fuldstændig selv, hvor du vil satse. Du får et nyt lod for hver 100 kr. du spiller for.

Vinder du den ugentlige lodtrækning, får du lov til at vælge en af de 52 kuverter, og her gemmer der sig altså en bil i én af dem. Blandt de andre præmier kan du f.eks. finde cykler, weekendophold og meget mere.

Det er desuden et godt tidspunkt at oprette din spillekonto hos BingoSjov, for du får et lod til trækningen helt gratis. Derudover får du op til 2.000 kr. i velkomstbonus, når du laver din første indbetaling.

God fornøjelse!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.