Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Hos LeoVegas kan du vinde med Finn

Nu har du chance for at gøre din hverdag sjovere, for hos LeoVegas kan du vinde med Finn, hvor underligt det end lyder.

Vi skal nok få det til at give lidt mere mening. LeoVegas har introduceret en helt ny spilleautomat, Finn and the Swirly Spins, og i den anledning er der en stor konkurrence i gang.

Du kan spille med om gevinster for to mio. kroner, og det er endda uden at ramme nogen af spilleautomatens spændende gevinst-features.

Sådan er du med i konkurrencen:

  1. Klik her!
  2. Opret en spillekonto eller log ind på den du har
  3. Spil for 1.000 kr. på Finn and the Swirly Spins

Sådan vinder du med Finn

Finn and the Swirly Spins konkurrencen er i virkeligheden hele fem konkurrencer i én. Der er en ny konkurrence hver uge i november, og du har frem til på søndag den 12. november til at være med i den igangværende.

Du får dit navn med i hatten til lodtrækningen, hvis du bare spiller for 1.000 kr. på Finn and the Swirly Spins. Du kan optjene op til 10 lodder hver eneste dag, og så er du i øvrigt også med i den store finale lodtrækning den 30. november.

Der er rejsegavekort til en værdi af 100.000 kr. til vinderne af de ugentlige lodtrækninger, mens yderligere fire spillere hver uge kan se frem til 50.000 kr. hver. Endelig er der ét kilo ægte guld til vinderen af den store finalelodtrækning.

Besøg LeoVegas i dag og vær med i den store konkurrence på Finn and the Swirly Spins, som du i øvrigt ikke finder andre steder. Er du ny hos LeoVegas, giver de 50 kr. gratis, som du kan komme i gang med at spille for.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk