Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Vær med i LeoVegas’ Starburst konkurrence

20-kr-gratis-danske-spil

Uanset om du kan lide Starburst spilleautomaten eller ej, så er det lige nu, du skal prøve at spille på den.

Du kan nemlig være med i LeoVegas’ Starburst konkurrence, hvor det næsten kommer til at regne diamanter.

Frem til fredag den 24. marts er er nemlig diamanter og andre præmier på højkant til en samlet værdi af 1 mio. kroner.

Sådan gør du:

  1. Log ind på din spillekonto
  2. Indbetal 100 kr.
  3. Spil for 100 kr. på Starburst

Sådan virker LeoVegas’ Starburst konkurrence

Hvis du har fulgt ovenstående tre trin får du et point til leaderboardet. et lod til den store lodtrækning og ti gratis spins til en række af NetEnts andre klassiske spil. Spiller du fra din mobil eller tablet, bliver point og lodder fordoblet. Du er selvfølgelig velkommen til at spille mere og få flere point.

Hver uge bliver top 30 på leaderboardet belønnet. Der er 50.000 kr. i kontanter eller diamanter til vinderen og til de øvrige er der mindre kontante beløb samt iPhones, iPads og iWatches. De kontante præmier bliver i øvrigt fordoblet i konkurrencens sidste uge.

Fredag den 24. marts bliver der så trukket lod om en ægte diamant til en værdi af ikke mindre end 100.000 kr. Jo flere lodder du har i trækningen, jo større bliver din chance for at vinde naturligvis.

Besøg LeoVegas lige nu og vær med i konkurrencen. Husk også at nye spillere hos LeoVegas Casino kan få 50 gratis spins og velkomstbonusser for helt op til 10.000 kr. fordelt på de fire første indbetalinger.

God fornøjelse!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.