Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Karamba Bingo

Karamba BingoDer kommer nye boller på suppen i 2018. Reglerne for at kunne udbyde bingospil om penge bliver ændret kraftigt, og det betyder, at der kommer mange nye bingoudbydere på det danske marked. Det har fået os her på Bingoforum.dk til at spekulere i hvem vi gerne vil se i Danmark, og et af de nye brands vi håber på er Karamba Bingo.

Ligesom med de fleste andre nye brands vi skriver om i denne tid, så er vores tanker omkring Karamba Bingo ren spekulation. Vi ved intet konkret, men muligheden foreligger, og vi har under alle omstændigheder lov til at drømme.

Hyggelig spilleside = hyggelig bingoside

Den primære grund til at vi gerne ser et Karamba Bingo, når vi vender kalenderen om til 2018 er, at de gør et fremragende stykke arbejde som spillehal. Selv om der også kan findes et udvalg af spændende casinospil, så er det de hyggelige spilleautomater, der stjæler opmærksomheden.

Og netop det, at det er hyggen, der er i fokus, er hovedårsagen til at vi tror på Karamba Bingo, som et brand, danskerne vil tage godt imod. Det eneste Karamba mangler i den forbindelse er muligheden for at hygge sig sammen. Hos Karamba kan man i øjeblikket ikke chatte med de andre spillere, men det burde være forholdsvis let at få implementeret.

De små “Her og Nu” spil er endnu et eksempel på hyggen hos Karamba. Det er de spil, som vi her på Bingoforum.dk kalder for moderne skrabespil. De tager kun et øjeblik at spille, og de har alle et eller andet hyggeligt tema og selvfølgelig mulighed for en stor gevinst.

Udvidet NeoGames-samarbejde?

Og der er er såmænd en anden grund til at vi nævner de moderne skrabespil i denne sammenhæng. De er nemlig produceret af NeoGames, og det er en vigtig detalje, fordi NeoGames også har udviklet deres egen bingoplatform.

Der er med andre ord allerede et eksisterende samarbejde med en producent af bingospil, og kan man samarbejde på et punkt, er det svært at finde på gode grunde til at dette samarbejde ikke skulle kunne udvides.

Nu er vi altså derhenne, hvor Karamba allerede leverer et produkt, som er fuldt ud på linje med det, som spillerne vil have og det kun er et spørgsmål om et eksisterende samarbejde, der skal udvides. Grundene til at lade være med at springe ud som bingohal er ved at være væk.

Hvorfor ikke Karamba Bingo?

Men når vi nu er begyndt at spekulere i gode grunde til at udvide forretningen til bingo, er vi naturligvis også nødt til at kigge lidt på de argumenter, der peger imod at det sker.

Og hos Karamba er der én altoverskyggende ting, som peger imod et fremtidigt Karamba Bingo. Karamba er ikke kun et dansk brand, men opererer også i bl.a. Storbritannien, og her er der endnu ikke noget, der hedder Karamba Bingo.

Det udelukker naturligvis ikke at man i fremtiden kunne finde på at udvide forretningen, men når det sker, er det nok tvivlsom om det bliver på grund af et nyåbnet dansk marked.

Uanset hvad der sker eller ikke sker, må vi vente til 2018 med at få et svar. Indtil da kan du selvfølgelig som altid muntre dig med spilleautomater hos Karamba.

God fornøjelse!

 

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.