Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Hvad er forskellen på bingo og banko?

Det er egentlig et simpelt spørgsmål, og mange har måske afvist det ved at sige, at det blot er to navne for det samme spil. Det er da også en nem konklusion at komme til, for på overfladen er der ikke meget der skiller de to spil ad …

Hvad er forskellen på bingo og banko egentlig?

Du får svaret her på Bingoforum.dk.

Forskellen mellem bingo og banko ligger i selve bingopladerne og antallet af numre. En bankoplade indeholder 15 numre mellem 1 og 90 arrangeret i tre rækker med fem numre i hver, mens en bingoplade indeholder 5×5 numre mellem 1 og 75. Det giver også en lidt anden måde at spille på, da der bliver flere rækker at fylde ud, inden man når til fuld plade.

Spil banko hos Maria Bingo

Selvom de kalder det Maria Bingo, så har du faktisk hele to forskellige muligheder for at spille banko hos Maria. Du kan vælge mellem Dare og Delight rummene. Begge spil bliver altså spillet med 90 numre, hvoraf du har de 15 på din plade.

I Dare-rummet betaler du 1 kr. for en kupon, og hvis du får pladen fuld inden for 32 numre, så henter du 75% af en progressiv jackpot, som lige nu er på lidt over 51.000 kr. I Delight-rummet betaler du 1,80 kr. for at være med, og spillet foregår på samme måde. Lige nu er jackpot-puljen dog mindre end i Dare (godt 30.000 kr.), men det er fordi den er blevet udløst for nylig.

Både Dare og Delight kan spilles døgnet rundt, og dermed har du altid mulighed for at spille banko hos Maria Bingo.

Spil bingo hos Maria Bingo

Alle de resterende spil hos Maria er 75-numres bingospil, og du kan spille bingo hele døgnet rundt, omend udvalget naturligvis varierer en del. Først og fremmest har du mulighed for at spille med om den helt store gevinst i Thrill-rummet, som kører døgnet rundt. Her koster pladerne 10 kr. pr. styk, og for dem får du muligheden for at vinde 75% af en jackpot, som lige nu er på lidt over en mio. kroner.

I den anden ende finder du Bliss, der blot koster 50 øre at være med i. For det får du chancen for at vinde 75% af en jackpot, som lige nu er på lidt over 50.000 kr. I bingo-spillene kræver den store jackpot, at du får pladen fuld inden for 42 kaldte numre.

Skulle du ønske en mere generel guide til bingospil på nettet, så anbefaler vi dig at læse mere her.

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.