Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Gratis bingo hos BingoSlottet

Spil gratis bingo hos BingoSlottet

Hvis du holder af at spille bingo men synes at det er noget pjat at bruge penge på, så er der en løsning. Du kan spille gratis bingo hos BingoSlottet.

Det kan du faktisk gøre ret ofte, men vi er ikke helt i stand til at fortælle dig, hvornår det næste gratis bingospil finder sted.

Det skyldes at BingoSlottet for det meste nøjes med at spille gratis bingo om fredagen, men også kører kampagner, hvor du kan spille hver aften i en uge eller en måned.

Sådan er du med når der er gratis bingo:

  1. Log ind på din spillekonto
  2. Find Gratis Bingo
  3. Vælg dine plader

Hvornår kan jeg spille gratis bingo hos BingoSlottet?

Som sagt er det lidt forskelligt, hvornår og hvor ofte det er muligt at spille gratis bingo hos BingoSlottet. Det kommer lidt an på hvilket humør folkene hos BingoSlottet er i.

Hvis de er i almindeligt godt humør (og det er de som minimum), så bliver der spillet gratis bingo hver fredag. Hvis de er i rigtigt godt humør, så kan du se på kampagnesiden, at der bliver spillet gratis bingo hver aften i en hel uge eller sågar en hel måned.

Sikkert er det dog, at når der er gratis bingo hos BingoSlottet, kan du spille med fra kl. 20 til kl. 21. Bingorummet åbnes kl. 19.50.

Kan man vinde rigtige penge i gratis bingo hos BingoSlottet?

Ja du kan. Der er 60 kr. på spil i hver eneste runde. Der er 10 kr. til den første, som får en enkelt række fuld, 20 kr. til to rækker og 30 kr. til den første spiller, som får pladen fuld. Er der flere spillere, som får bingo samtidig, bliver gevinsten delt mellem dem.

Det er de gevinster, dom alle kan vinde, men for de lidt mere loyale spillere, er der mulighed for at vinde endnu flere penge. Der er nemlig ekstra gevinster på højkant, hvis du er den eneste spiller, som får bingo på fuld plade, men det kræver at du har lavet en indbetaling på din spillekonto samme dag.

Du kan (næsten) selv bestemme størrelsen på denne ekstra gevinst, som kan nå helt op til 5.000 kr. Det kommer helt an på størrelsen af den indbetaling, du har lavet forinden.

Hvad skal jeg så gøre for at vinde de ekstra præmier?

Du skal som nævnt lave en indbetaling. Den skal være på mindst 150 kr., som giver dig mulighed for at vinde den mindste af ekstrapræmierne, som ligeledes er på 150 kr. Derefter skal du omsætte for mindst 1.000 kr., så det kan betale sig, at indsætte lidt flere penge. Den øvre grænse for den mindste af ekstrapræmierne er 499 kr.

Indbetaler du mellem 500 og 999 kr. og omsætter for 2.000 kr., kan du vinde 500 kr., hvis du er den eneste spiller, der får pladen fuld i et spil. Den næste kategori er mellem 1.000 og 4.999 kroner og du skal omsætte for 5.000 kr. for at have chancen for at vinde 1.000 kr.

Den størst mulige gevinst kræver at du indsætter 5.000 kr. eller mere og omsætter for 10.000 kr. Det giver dig 5.000 kr. i ekstra præmie, hvis du får pladen fuld, som den eneste. Du skal have lavet indbetalingen og omsætningen samme dag og inden spillet går i gang.

Besøg BingoSlottet lige nu og se hvornår du næste gang kan spille gratis bingo. Hvis der ikke lige er et spil på vej i aften, kan du altid være med i Bingo Quiz for helt ned til en krone pr. plade. Du kan læse mere om BingoSlottet i vores grundige anmeldelse.

God fornøjelse!

Giv din vurdering

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk