Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Forårspræmier hos Bingosjov

Det er så småt begyndt at blive en smule varmere, og det skal naturligvis fejres. Derfor kan du lige nu få forårspræmier hos Bingosjov.

Frem til søndag den 29. april kan du optjene lodder til en stor trækning, hvor der er hele 10.000 kr. på højkant. Der er hele 3.000 kr. til vinderen.

Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen er at spille løs på alle spilleautomaterne hos Bingosjov.

Sådan gør du:

  1. Log ind på din spillekonto hos Bingosjov
  2. Find dit favoritspil
  3. Spil for 100 kr.

Sådan får du forårspræmier hos Bingosjov

Som nævnt skal du bare spille for 100 kr. for at være med i konkurrencen, men der er ingen grund til at stoppe der, for du kan sagtens optjene flere lodder til konkurrencen. På den måde har du større chancer for at vinde en af de i alt 10 præmier.

Det er i princippet  lige meget hvilken spilleautomat, du spiller på, men du burde måske lige overveje det alligevel. I denne uge kan du nemlig få 100 gratis spins til Finn and the Swirly Spin, hvis du bare laver 150 spins på Respin Rhino, og i næste uge kan du få det samme ved at lave 100 spins på Monkey Prince.

Der er som nævnt præmier til i alt 10 spillere. Som du kan se ovenfor er der 3.000 kr. til vinderen, mens nr. 2 får 2.000 kr. Tredjepladsen får 1.500 kr., og sådan fortsætter vi stille og roligt ned til de 200 kr., som 10.-pladsen indkasserer.

Besøg Bingosjov lige nu og kom i gang med at optjene dine første lodder og dine freespins. Husk også at du som ny spiller får 50 gratis spins lige fra start og velkomstbonusser for helt op til 7.500 kr.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk