Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Vind drømmerejsen med Vera & John

Hvis et tilbud lyder lidt for godt til at være sandt, så er det som regel fordi det er det, men lige nu kan du vinde drømmerejsen med Vera & John Casino.

Og den del af det, der lyder for godt til at være sand er, at du ikke behøver hverken at spille eller på anden måde bruge penge for at have en chance.

Det eneste du skal gøre er at logge ind på din spillekonto frem til den 20. februar – så er du med i lodtrækningen.

Se her hvad du kan vinde:

  • Rejsegavekort på 50.000 kr.
  • 5.000 kr. i bonus
  • 2.500 kr. i bonus

Sådan vinder du drømmerejsen hos Vera & John

Du behøver som nævnt ikke gøre andet end at logge ind på din spillekonto for at have en chance for at vinde drømmerejsen hos Vera & John. Det giver dig et enkelt lod til trækningen, og du kan gøre det hver dag frem til den 20. februar, men du kan sagtens skaffe dig flere lodder.

Du får nemlig også et lod for hver dag du indbetaler 100 kr. på din spillekonto, og på den måde kan det hurtigt blive til rigtig mange gange du får dit navn med i hatten, når der trækkes lod.

Udover præmierne i den store lodtrækning, som du kan se ovenfor, vil der også foregå en ugentlig lodtrækning om nogle mindre præmier. Hver uge vil 10 heldige spillere modtage 100 gratis spins til Book of the Dead spilleautomaten.

Besøg Vera & John lige nu og få dit første lod til trækningen med det samme. Husk at Vera og John også giver 200 gratis spins og helt op til 3.000 kr. i velkomstbonusser til nye spillere.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk