Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Danske Spil Lotto

danske spil lotto

Alle kender Lotto! Og alle har prøvet at spille Lotto, og alle har siddet og håbet på, at det var netop deres tal, der blev trukket ud.

Nogen skal jo vinde – det har jeg i hvert fald tænkt mange gange.

Drømmen om den store gevinst findes i stort set alle mennesker, og Lotto

Lotto behøver nærmest ingen introduktion.

 

 

 

 

 

Tre typer Lotto hos Danske Spil

Danske Spil tilbyder Lotto tre gange om ugen, under tre forskellige navne:

 

  • Lørdagslotto
  •  Viking Lotto
  • Eurojackpot

 

I lørdagslotto og onsdagslotto er der også muligheden for at tilkøbe Joker tal, hvorved du har mulighed for at vinde en ekstra pulje.

 

Lørdagslotto

Lørdagslotto er det mest kendte og udbredte herhjemme, da det udelukket er nationalt, så dine chancer burde være forholdsvis større.

Du vinder 1. præmien med 7 rigtige tal i en kombination fra sammenlagt 36 tal.

Der er gevinstmulighed helt ned til 4 rigtige vindertal på samme række.

 

Viking Lotto

Onsdagslotto er derimod lidt mere interessant, hvis du går efter en lidt større gevinst, da det er det samlede lotteri for hele Skandinavien og Finland.

Her kan du vinde hovedpræmien med blot 6 rigtige tal i din talkombination, men med det ekstra lille tvist, at der her drejer sig om 48 tal du skal vælge i mellem.

Jokeren er en sidepulje, der løbende kan vindes i enten Onsdags- eller Lørdagslotto, ved at tilkøbe en ekstra talkombination ved siden af.

Du kan kun deltage i dette spil, hvis du spiller lotto, men præmiepuljen har det med også at stige til højder, som gør det spændende.

 

Eurojackpot

Eurojackpot trækkes hver fredag, og her er der minimum 63 mio. kr. til en heldig enlig vinder.

Spillet afvikles i samarbejde med en række andre europæiske lande, og det betyder at præmiepuljen kan nå svimlende højder.

Det fik en dansk mand at føle i oktober 2012, da han alene ramte de rigtige vindertal og kunne score Danmarkshistoriens største lottogevinst på hele 135 millioner kroner.

Læs mere om Eurojackpot her >>

 

Spil Lotto på mobilen

Som noget ganske nyt kan du nu også spille Lotto på mobilen.

Nu er det slut med at stresse ned i kiosken for at spille lige inden de lukker for spillet. Du kan bare spille fra mobilen.

Læs mere om Lotto på mobilen >>

 

 

 

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.