Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Danske Spil Gratis Bingo

danske spil gratis bingo

NB: Den følgende tekst handler om Gratis Bingo, som ikke længere er en del af Danske Spil Bingos program. I stedet anbefaler vi enten 1 Kr. Bingo hos Danske Spil eller du kan spille gratis bingo hos BingoSjov.

Det er ikke mange steder man får noget for ingenting, men en af undtagelserne er Danske Spils Gratis Bingo.

Her kan du nemlig ikke bare spille bingo uden at betale for det – du har faktisk også chancen for at vinde rigtige penge. Du kan spille hver aften mellem kl. 19 og 23.

Og så kunne man fristes til at tro, at det er småpenge, som er på højkant, men er du heldig, kan du vinde en jackpot på 1.000 kr.

 

 

Prøv Danske Spils Gratis Bingo - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Vind den helt store gevinst med Danske Spils Mega Jackpot.

Sådan spiller du gratis bingo

Det koster selvfølgelig ikke noget at spille gratis bingo, og derfor er der selvfølgelig nogle begrænsninger, som du ikke finder i de andre spil hos Danske Spil Bingo.

Det gælder antallet af plader, du kan spille med. I andre spil kan du købe så mange plader, som du har lyst til, men i Gratis Bingo kan du højst få tre kuponer med tre plader på hver. Du har heller ikke mulighed for at bruge prekøbsfunktionen i Gratis Bingo.

Til gengæld er det en sjov måde at oparbejde lidt gevinster til din spillekonto. der er 30 kr. i hver pulje, og de bliver fordelt på 1,03 kr. til en række, 2,06 kr. til to rækker, 3,10 kr. til tre rækker, 4,13 kr. til fire rækker og 20,66 kr. til pladen fuld.

Som nævnt er der også en jackpot, som du kan være heldig at udløse. Får du pladen fuld inden for 50 udråbte numre, vinder du 1.000 kr. Så kan man da tale om at få noget for ingenting.

Pladerne i Danske Spils gratis bingo ser således ud:

danske spil gratis bingo

Gå ind og prøv Danske Spils Gratis Bingo allerede i aften. Er du bare en smule heldig, kan du evt. bruge dine gevinster på nogle af de mange andre sjove spil hos Danske Spil Bingo.

God fornøjelse!

Giv din vurdering

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk