Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

 • Bonus: Lodtrækninger
 • Gratis gave: Gratis bingo
 • Omsætningskrav: Omsætningskrav 25x
Spil

Reklamelink: Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Danske Spil Bingo

OBS: Bingoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.

Danske Spil er landets ubestridt ældste og mest alsidige udbyder af spil om penge, og det siger næsten sig selv, at Danske Spil Bingo skal være med helt fremme blandt de allerbedste.

Faktisk havde Danske Spil i flere år monopol på at udbyde bingospil om penge, men de tider er forbi, og Danske Spil Bingo, skal i stedet konkurrere på lige fod med andre udbydere og overbevise spillerne om, at det er her de skal spille.

Det gør de med masser af spændende bingo døgnet rundt med flotte jackpots i alle spillene. Nogle af rummene ligger på internationale netværk, mens andre er Danske Spil Bingos helt egne.

Se her hvad Danske Spil Bingo giver dig:

 • Bingo 24 timer i døgnet
 • Mulighed for at spille helt små beløb
 • Store progressive jackpots

Danske Spil Bingo hurtigt overblik

Opret kontoTilbudSpiludvalgSikkerhedKonklusionVideopræsentation

Kom hurtigt i gang hos Danske Spil Bingo

Det behøver ikke tage dig mange minutter at komme i gang med at spille bingo hos Danske Spil. Du skal dog lige have oprettet din spillekonto først, og det kan du gøre på denne måde:

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger

Klik her for en mere detaljeret vejledning

Spændende kampagner hos Danske Spil

Danske Spil Bingo giver ikke nogen bonus til nye spillere, men det gør ikke så meget, for du kan næsten altid finde spændende kampagner med quizzer og andre sjove konkurrencer.

Klik her for at læse mere om Gratis Bingo

 

Prøv de spændende spil hos Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo har seks forskellige spændende bingospil i udvalget, og du skal selvfølgelig prøve dem alle. Der er store og små jackpots og du kan spille bingo med 75 eller 90 numre.

Prøv f.eks. disse spil:

 • Stjernedrys
 • Gamle Ole
 • Mega Jackpot

Klik her for at læse om alle spillene i udvalget

Stol på sikkerheden hos Danske Spil

Spillemyndigheden holder grundigt øje med sikkerheden på de danske spillesider og måske endnu mere hos Danske Spil, som har monopol på bingo- og lottospil. Derfor kan du være helt tryg ved sikkerheden omkring disse ting:

 • Opbevaring af personlige oplysninger
 • Pengeoveførsler
 • Retfærdige spil

Klik her for at læse mere om sikkerheden hos Danske Spil Bingo

Skal jeg spille hos Danske Spil Bingo?

Der er i sidste ende kun én, der kan svare på det spørgsmål. Vi har skrevet denne anmeldelse for at kunne give dig det fulde overblik, så du kan tage beslutningen, men du er velkommen til at springe det meste over, og bare læse det vigtigste.

Klik her for at gå direkte til konklusionen

Screenshots fra Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo anmeldelse – indhold

 1. Spiludvalget hos Danske Spil Bingo
 2. Velkomst Bingo
 3. Mega Jackpot
 4. Gamle Ole
 5. Banko Hallen
 6. Klassikeren
 7. Safir
 8. Venskab
 9. Stjernedrys
 10. Danske Spil Bonus
 11. Kampagner
 12. Sådan opretter du din spillekonto
 13. Lav en indbetaling
 14. Sikkerhed
 15. Support
 16. Konklusion

Spiludvalget hos Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo har været igennem en større ombygning siden det blev kendt, at monopolet fra den gamle spillelov ville forsvinde. Nogle af de gamle bingorum er røget ud og andre er kommet til, men der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten.

Det er blevet til en moderne og spændende bingohal, og du har et væld af muligheder for at spille diverse, spændende bingovarianter. Desuden udbydes der flotte jackpots i samtlige spil – og så kan du spille med om penge, for helt ned under 1 kr., og er du ny spiller har du endda mulighed for at spille med helt gratis.

Er du passioneret bingospiller, vil du kunne finde mindst ét spil, der falder i din smag blandt de syv spil der udbydes hos Danske Spil Bingo.

Herunder vil vi gerne fortælle dig lidt om hvordan de forskellige spil virker.

Velkomst Bingo

Velkomst Bingo er som navnet antyder et bingorum for de nye spillere hos Danske Spil Bingo. Her har du adgang i 14 dage efter at din spillekonto er oprettet. Spillene er helt gratis, men du kan stadig vinde rigtige gevinster.

I Velkomst Bingo bliver der spillet 75-Variant. Det er bingo med 75 numre, hvor hvert bingokort indeholder tre plader med 25 numre og alle 75 numre er således repræsenteret en enkelt gang på hver plade. Du kan få op til tre plader i et spil.

Velkomst Bingo har en lille jackpot tilknyttet. Du har mulighed for at vinde 100 kr., hvis du får pladen fuld hurtigt nok. Bortset fra det er der selvfølgelig en lille gevinstpulje i hvert spil, og den kan have tre forskellige størrelser:

 • Lille gratis gave – 10 kr.
 • Mellem gratis gave – 12 kr.
 • Stor gratis gave – 14 kr.

Sådan spiller du Velkomst Bingo

Velkomst Bingo er som nævnt kun tilgængeligt i 14 dage efter din spillekonto er oprettet, men i den periode er det bare med at få fuldt udbytte. Vi taler om gratis penge, og det kan man vel ikke have noget imod.

Du skal blot åbne spillet, og vælge tre af de fem plader, som du får tilbudt. Derefter skal du klikke på “Køb 3 plader”, og så er du klar til at gå i gang med spillet.

Som du kan se ovenfor er der tre forskellige præmiepuljer, som går på skift. Halvdelen af hver pulje går til den spiller, som først får pladen fuld, mens resten fordeles blandt de spillere, som først for henholdsvis 1, 2, 3 eller fire rækker fyldt.

Jackpotten på de 100 kr. – Super Gratis – udløses, hvis du får pladen fuld inden for 50 opkaldte numre. Vinderen får 25 kr., mens de sidste 75 kr. fordeles blandt alle spillere med plader i spillet. Der er også en lille jackpot – Mini Gratis – på 20 kr., som udløses ved pladen fuld inden for 56 opkaldte numre. For hver time der går uden jackpotten er udløst stiger nominalen, altså det antallet af opkaldte numre, pladen skal være fyldt inden for.

Mega jackpot

Lad os bare gå direkte fra det mindste rum til det største. Mega Jackpot er Danske Spil Bingos flagskib og indeholder en af Danmarks største bingojackpots overhovedet.  Jackpotten her er altid på mindst 100.000 kr. og den vokser indtil nogen vinder den.

Spillet er ligesom Velkomst Bingo 75-Variant, hvor du er oppe mod andre spillere, som alle naturligvis er ude efter jackpotten. Det koster 30 kr. at være med.

Du kan spille Mega Jackpot Bingo hele døgnet rundt hos Danske Spil Bingo, så du har altid muligheden for at vinde denne flotte jackpot. Det kræver blot at der er spillere nok til at gå i gang.

Sådan spiller du Mega Jackpot Bingo

Du skal selvfølgelig bare købe så mange plader, som du har lyst/råd til. Der er ikke nogen grænser for hvor mange plader der kan købes, og udover jackpotten er der heller ikke nogen garanteret præmiesum. Den afhænger af, hvor mange plader der er købt.

Selve jackpotten bliver udløst, hvis du rammer pladen fuld inden for 48 numre. Er den ikke udløst inden for 14 dage stiger tallet til 49 numre, og sådan kører det, indtil den bliver udløst.

Spillet indeholder også en “Lille Mega” jackpot på 5.000 kr. Det er en såkaldt “trappe-jackpot”, som udløses fuldt ud ved bingo inden for 50 numre. Derefter kan der vindes mindre dele af den således:

 • </= 50 numre – 100%
 • 51-53 numre – 80%
 • 54-56 numre – 60%
 • 57-59 numre – 40%
 • 60-62 numre – 20%

Gamle Ole

Hvis du synes, at der bliver spillet alt for meget 75-numres bingo, så er der en løsning hos Danske Spil. Du kan nemlig spille med i Danske Spils Gamle Ole, hvor der bliver spillet bingo med 90 numre – heraf navnet på spillet.

Gamle Ole kan du spille hele døgnet rundt, og der er altid en garanteret præmiepulje på mindst 10 kr. samt en progressiv jackpot på mindst 1.000 kr. som venter på en heldig vinder.

For at være med i Danske Spils Gamle Ole kræves der kun at du naturligvis har en spillekonto hos Danske Spil Bingo, samt at du har de 2,88 kr. stående på din spillekonto, det koster at købe de seks plader, der er minimum.

Sådan spiller du Gamle Ole

Spillet koster som nævnt bare 2,88 kr., og når de er betalt, får du hele seks plader. Du kan købe så mange plader som du har lyst for at optimere dine chancer for en gevinst.

På hver plade finder du 15 numre i tre rækker med 5 tal i hver. Du kan nemt finde tallene på din plade, for de er organiseret i kolonner med tallene 1-10, 11-20, 21-30 osv. Præcist som du kender det fra det årlige andespil i den lokale fodboldklub.

Der er selvfølgelig gevinst ved én og to vandrette rækker, samt ved pladen fuld, og er du ekstra heldig, kan du så udløse jackpotten – Tussebassen, som den hedder – som altid er på mindst 1.000 kr. Det sker, hvis du har pladen fuld inden for 50 udråbte numre.

Du kan spille Gamle Ole hele døgnet rundt, men der kan være forskellige tidspunkter af døgnet, hvor der er garanterede præmiepuljer samt en ekstra fast jackpot. Herunder kan du se de forskellige spil – programmet kan du finde i prekøbsmenuen i Gamle Ole rummet.

 • Gamle Ole – 10 kr. garanteret
 • Skiveosten – 10 kr. garanteret – 250 kr. fast jackpot
 • Brien – 20 kr. garanteret – 250 kr. fast jackpot
 • Havarti – 30 kr. garanteret – 250 kr. fast jackpot
 • Rejeosten – 40 kr. garanteret – 250 kr. fast jackpot
 • Emmentaleren – 50 kr. garanteret – 250 kr. fast jackpot

Banko hallen

Banko Hallen er Danske Spil Bingos andet spil, hvor du har mulighed for at spille bingo med 90 numre – også kaldet dansk bingo eller såmænd banko.

Banko Hallen finder du ligesom Gamle Ole i Danske Spil Bingos spiludvalg, og du har den samme mulighed for at spille med hele døgnet rundt om flotte gevinster, hvis du er heldig.

Forskellen mellem Gamle Ole og Banko Hallen ligger ganske enkelt i størrelsen. Det hele bliver ganske enkelt lige en tand større i Banko Hallen. Det starter med prisen, hvor en plade koster 1,44 kr., og du skal købe mindst seks plader – altså i alt mindst 8,64 kr.

Sådan virker Banko Hallen

Den anden store forskel er jackpottens størrelse. I Banko Hallen er der altid mindst 5.000 kr. i den progressive jackpot. Til gengæld er her tale om en fælles jackpot, hvor vinderen får 50% af puljen, når den bliver udløst og resten fordeles mellem alle, som har købt plader i spillet.

Rent bortset fra det fungerer spillene helt ens. Du får seks plader for dine knap ni kr. og på hver af dem er de femten tal arrangeret i tre rækker med fem tal i hver. Der er gevinster til den første spiller med hhv. en, to og tre rækker fyldt.

Ligesom i Gamle Ole er der også forskellige tidspunkter af dagen, hvor der er en mindre, fast jackpotpulje på højkant sammen med en garanteret præmiepulje. Du kan se puljerne herunder:

 • Flæskestegen – 10 kr. garanteret – 500 kr. fast jackpot
 • Grisen – 20 kr. garanteret – 500 kr. fast jackpot
 • Tarteletten – 30 kr. garanteret – 500 kr. fast jackpot
 • Kringlen – 40 kr. garanteret – 500 kr. fast jackpot
 • Kaffekoppen – 50 kr. garanteret – 500 kr. fast jackpot

Klassikeren

Klassikeren er et lidt anderledes spil. På overfladen ligner det almindelig bingo med 75 numre, men i stedet for at forsøge at fylde pladen helt ud, eller før det i en, to, tre eller fire rækker, skal der fyldes numre ud i et forudbestemt mønster.

Derfor er der også kun to præmier i spillet. Hoveddelen af puljen går selvfølgelig til den spiller, der først får fyldt mønsteret ud, mens resten af puljen er en “trøstepræmie” til den/de spillere, der er tættest på.

Priserne starter ved 56 øre for en plade, og der er intet krav om at du skal købe et vist antal plader.

Sådan virker Klassikeren

Klassikeren fungerer som nævnt på den måde, at du skal have numrene fyldt ud i et bestemt mønster på din plade. Priserne starter som nævnt ved 56 øre, men der er andre spil i løbet af dagen, som koster lidt mere og som giver højere præmier.

Den mindste præmiepulje starter ved seks kroner, men den stiger sammen med pladepriserne og det samme gør i øvrigt den faste jackpot, som bliver udløst ved bingo inden for 50 numre.

Herunder kan du se de i visse tilfælde lidt vovede navne på spillene i Klassikeren sammen med deres pladepris, præmiepulje og jackpot:

 • Nul sex – 56 øre – 6 kr. i puljen – 50 kr. jackpot
 • Otteren – 64 øre – 8 kr. i puljen – 100 kr. jackpot
 • Giraffen slog en ski’ – 72 øre – 10 kr. i puljen – 150 kr. jackpot
 • Røven er kold – 80 øre – 12 kr. i puljen – 200 kr. jackpot
 • Skidt på skjorten – 88 øre – 14 kr. i puljen – 250 kr. jackpot
 • Kys på rejsen – 96 øre – 16 kr. i puljen – 300 kr. jackpot

Safir

Ligesom Klassikeren er Safir-rummet lidt specielt idet, det ikke er helt almindelig bingo, der spilles. På samme måde som i Klassikeren spilles der bingo med 75 numre, men hvor det handler om at fylde numre ud i et bestemt mønster.

Safir spillet ligger på et større netværk, og du kan dermed komme til at spille med andre spillere end dem, der kommer fra Danske Spil selv. Det kan selvfølgelig også ind imellem være med til at sende præmiepuljen i vejret, så det er primært en positiv ting.

Pladepriserne starter ved 24 øre, men ligesom ved Klassikeren så kan de svinge en del. Men hvor Klassikeren gerne holder fast i en spiltype i mindst en time, så skiftes der spil i Safir rummet hver gang.

Sådan virker Safir

Alle spillene i Safir har en garanteret præmiepulje, som svinger i takt med pladepriserne, og som selvfølgelig også kan blive større, hvis der er spillere nok med. I de fleste af spillene tager vinderen hele puljen, men i 50/50 bingo går halvdelen til de øvrige i spillet.

Der er ikke nogen progressiv jackpot i Safir, men i de såkaldte Cashblitz spil er der en fast jackpot-pulje at spille om. Derudover har Burger Bonanza spillene en fællespulje på 96 kr.

Herunder kan du se de forskellige spil i Safir-rummet samt pladepriser, præmiepuljer og eventuelle jackpots:

 • Three Stamps – 24 øre – 16 kr. i puljen
 • Four Stamps – 32 øre – 16 kr. i puljen
 • Bulls Eye Bingo – 40 øre – 32 kr. i puljen
 • Random Pattern Bingo – 40 øre – 32 kr. i puljen
 • 50/50 Bingo – 48 øre – 24 kr. i puljen
 • £10 Cashblitz – 56 øre – 24 kr. i puljen – 80 kr. jackpot
 • Burger Bonanza – 64 øre – 32 kr. i puljen – 96 kr. jackpot
 • £30 Cashblitz – 1,20 kr. – 48 kr. i puljen – 240 kr. jackpot
 • £50 Cashblitz – 1,60 kr. – 80 kr. i puljen – 400 kr. jackpot

Venskab

Venskab-rummet hos Danske Spil Bingo ligger ligesom Safir på et større netværk, og dermed kan du komme til at spille med folk fra mange forskellige bingosider. Det kan være en fordel på den lange bane.

I Venskab-rummet spilles der bingo med 90 numre, men bortset fra det fungerer det langt hen ad vejen på samme måde som Safir. Spillene skifter nemlig fra spil til spil med forskellige strukturer for pris, præmiepulje og jackpot.

Der er i øvrigt stor forskel mellem de billigste og de dyreste plader. Priserne starter ved 40 øre og går helt op til 1,60 kr., men forskellen mellem de største og mindste præmiepuljer bliver så til gengæld endnu større.

Sådan spilles venskab

De fleste af spillene i Venskab-rummet har ikke nogen progressiv jackpot tilknyttet, og nogle af dem har ingen jackpot overhovedet. De fleste af de jackpots, som du finder i Venskab er enten faste eller fællesjackpots, men de kan sagtens nå en fornuftig størrelse alligevel. Fællespuljerne når op på 4.000 kr., mens de faste jackpots kommer op på 1.600 kr.

Dertil kommer de præmiepuljer, der bliver spillet om i hvert spil. Her går størstedelen selvfølgelig til den første spiller med pladen fuld, men som i de andre bingospil med 90 numre, er der også gevinster til den første spiller med en og to rækker fyldt.

Og så er der selvfølgelig en flok spil med progressive jackpots, som du kan finde i rummet. Du kan eksempelvis spille med om MEGA Progressive jackpotten for bare 2,40 kr. Den er i skrivende stund helt oppe på 164.000 kr.

Stjernedrys

Stjernedrys er muligvis det allermest populære af alle spillene hos Danske Spil Bingo. Det er det fordi, det er her der bliver hygget lidt ekstra om spillerne, og det bliver der på mange måder.

Det er i Stjerneskud, at det sker, hvis der er noget særligt, der skal fejres. Det kan både være forskellige højtider som jul eller påske, men det kan også være TV-begivenheder som Melodi Grand Prix eller premieren på X-Faktor.

Denne slags begivenheder vil blive fejret med ekstra konkurrencer som f.eks. quizzer eller sidespil med ekstra flotte gevinster på spil. Disse konkurrencer vil blive sat i gang af de populære chatværter.

Sådan spiller du Stjernedrys

Selve spillet Stjernedrys er der egentlig ikke noget specielt over. Det er et ganske almindeligt 75-Variant bingospil, hvilket vil sige at du får tre plader, når du har betalt de 18 kr., som det koster at være med.

Derefter går spillet i gang, men med lidt ekstra gang i hyggen takket være chatværterne, som er klar til at sætte gang i løjerne lige fra start.

Der er naturligvis også en jackpot på højkant i Stjernedrys. Den er aldrig på mindre end 10.000 kr., og den kan blive din, hvis du får pladen fuld, inden for 56 opkaldte numre i spillet. Det er en af de nemmeste jackpots på markedet.

Udover den progressive Stjerneskud jackpot, kan der til tider vindes en fast jackpot på 1.000 kr., ligesom der er en garanteret præmiepulje på højkant. Jackpotten er altid den samme, men præmiepuljen varierer, som du kan se herunder:

 • Cassiopeia – 50 kr.
 • Lille Bjørn – 100 kr.
 • Enhjørningen – 200 kr.
 • Karlsvognen – 250 kr.
 • Andromeda – 300 kr.

Danske Spil bonus

Danske Spil Bingo tilbyder ikke nogen velkomstbonus i traditionel forstand, Men vi kan berolige dig med, at du ikke kommer til at gå tomhændet hjem. Der er masser af frynsegoder af anden art.

Få bingo bonus i form af:

 • Velkomst Bingo
 • Lodtrækninger
 • Konkurrencer om flotte præmier

Danske Spil Bingos velkomstbonus består af din adgang til Velkomst Bingo rummet. Her kan du spille i 14 dage efter din spillekonto er oprettet, og her er masser af gratis bingo at finde hver dag.

Du skal bare åbne Velkomst Bingo rummet og gå i gang med at spille, men du kan dog højst have tre plader ad gangen. Til gengæld har du chancen for at vinde din del af en jackpot på 100 kr.

Kampagner

Vi har allerede været lidt inde omkring kampagnerne hos Danske Spil Bingo, for de fleste af dem er nemlig centreret omkring Stjernedrys spillet, hvor der ofte bliver sat lidt ekstra gang i sagerne.

Hvis der sker noget særligt hos Danske Spil Bingo, vil du blive informeret om det, så snart du kommer ind på forsiden. Der er ikke nogen særlig kampagneside, som du selv skal holde øje med.

Kampagnerne bliver som regel afviklet i forbindelse med forskellige mediebegivenheder eller højtider, og her vil du udover ekstra konkurrencer og quizzer med flotte gevinster på højkant kunne opleve, at de normale chatværter i Stjernedrys bliver skiftet ud med forskellige kendte personer.

Vi har således tidligere set, at John “Faxe” Jensen har været i “studiet” i forbindelse med en fodboldlandskamp ligesom Søren Poppe har været vært op til Melodi Grand Prix. Man har også tidligere kunne få gode råd om julemaden af Carsten Olsen, bedre kendt som “Den Skaldede Kok”.

Sådan opretter du din spillekonto

Hvis du vil i gang med at spille bingo hos Danske Spil, behøver det ikke tage mange minutter. Du skal selvføgelig have oprettet en spillekonto først, men det er hurtigt overstået ved at følge disse trin:

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger

Mere kompliceret er det virkelig ikke, men hvis du alligevel gerne vil have lidt nærmere instrukser i præcist hvilke oplysninger, der skal indtastes, så kommer de herunder.

Når du har klikket på “Opret konto” kommer du ind på den første af i alt tre sider med oplysninger, der skal indtastes. Her skal du i første omgang blot indtaste dit navn og dit CPR-nummer. Du skal senere bruge dit CPR-nummer til at logge ind med.

På næste side skal du indtaste din adresse og på tredje og sidste side bliver du bedt om et brugernavn og password, som dog primært er til brug for den mobile version af Danske Spil. Du bliver i øvrigt også bedt om at indtaste et sikkerhedsspørgsmål for det tilfældes skyld, at du skulle glemme dit password.

Lav en indbetaling

Men hvis du ikke vil nøjes med at spille bingo for sjov i demo-mode, så skal du blot logge ind på din spillekonto og derefter klikke på “Overfør beløb”. Det åbner et nyt vindue med de forskellige betalingsformer, som du kan vælge mellem, så du kan komme i gang med at spille bingo om penge.

Hos Danske Spil kan du vælge at indbetale med Dankort, Visa, Mastercard, eller Diners. Det er ikke muligt at betale med e-wallets. Når du har valgt kort, skal du bare indtaste dit kortnummer, udløbsdato, CVV-kode og selvfølgelig et beløb.

Sikkerhed

Danske Spil er under tilsyn af den danske Spillemyndighed, som er til for at sikre ansvarligt spil. Det er konsekvensen af den spillelov, som blev indført i 2012, og som desuden medførte, at man skal have licens for at udbyde spil om penge i Danmark.

Der er således under strenge sikkerhedsforhold, når vi spiller bingo, såvel som alle øvrige spil, hos Danske Spil, og det er blandt hovedkravene for at licensen kan udstedes.

Du kan med andre ord være 100% sikker på, at dine oplysninger opbevares fortroligt hos Danske Spil. Dine pengeoverførsler sker igennem krypterede kanaler med den nyeste teknologi inden for IT sikkerhed.

Dertil kommer naturligvis at spillene skal være retfærdige, og det sikres ved hjælp af en godkendt tilfældighedsalgoritme. Som en lille bonus betyder licensen også, at alle dine gevinster er skattefri.

Support

Skulle du komme i tvivl om noget, har du brug for hjælp til at oprette en konto, eller måske mangler du hjælp til at trække dine bingogevinster ud, kan du komme i kontakt med Danske Spil, næsten altid.

 • Telefon: 36 72 80 80 (generelle spørgsmål om spillene)
 • Telefon: 36 37 19 99 (forbeholdt online kunder)
 • E-mail: kontakt@danskespil.dk
 • Facebook

Telefonerne er åbne mellem kl. 9 – 24 alle dage, og der er generelt ikke lang ventetid.

Det er i øvrigt vores opfattelse at alle Danske Spils medarbejdere er yderst professionelle og servicemindede.

Konklusion

Danske Spil Bingo har i en årrække haft det let, som eneste leverandør af online bingo til det danske folk. Den tid er slut, men Danske Spil er gået ind til den nye udfordring med den seriøsitet, som man må forvente af landets største spiludbyder.

Bevares, de har tidligere haft flere spil på programmet, men de syv spil (plus Velkomst Bingo) som er tilbage er kvalitetsspil med variation nok til at holde de fleste bingo-entusiaster engageret, og såvel pladepriser som gevinster har en fin rækkevidde.

Det eneste som Danske Spil Bingo ikke giver dig er en velkomstbonus, men når du til gengæld har chancen for at spille gratis bingo om rigtige penge uden omsætningskrav på gevinsterne, så betyder den manglende bonus ikke så meget.

Supporten hos Danske Spil er helt fin. Man kunne måske savne muligheden for at chatte med en supportmedarbejder, men to telefonnumre og en email-adresse samt Facebook må siges at være kontaktmuligheder nok.

Besøg Danske Spil Bingo og gå på jagt efter de flotte jackpots med det samme. Hvem ved om du kan hive de 100 kr. ned fra Gratis Bingo eller måske 100.000 kr. fra Mega Jackpot.

God fornøjelse!

 

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.

Danske Spil nyheder

aqua danske spil

Prøv Aqua hos Danske Spil

Først var der D.A.D. og siden var der Shu-Bi-Dua. Nu er der kommet en ny musikspilleautomat hos Danske Spil Casino....

To nye automater hos Danske Spil

To nye automater hos Danske Spil

Nu præsenterer Danske Spil Casino igen nye spilleautomater. Denne gang er der kommet hele to af dem. Og hver af...

20-kr-gratis-danske-spil

Få 20 kr. gratis hos Danske Spil

Du kender måske allerede den populære Starburst automat, som efterhånden kan spilles på mange casinoer. Nu kan den også spilles...

nordic heroes danske spil

Prøv Nordic Heroes hos Danske Spil

Der er kommet endnu en spændende spilleautomat til samlingen af sjove spil hos Danske Spil Casino. Nordic Heroes hedder den,...

poelsevognen danske spil

Prøv Pølsevognen hos Danske Spil

Danske Spil har fået endnu en eksklusiv spilleautomat til udvalget, og det er en af de rigtig sjove. Og du...

30 kr gratis danske spil

Få 30 kr. gratis hos Danske Spil

Lige nu har alle kunder hos Danske Spil Casino en chance for at spille helt gratis. Du kan nemlig få...

lykketal danske spil

Find dit lykketal hos Danske Spil

Hvis du ikke rigtig ved om du har et lykketal eller hvad det eventuelt måtte være, så er der hjælp...

Sommerquiz hos Danske Spil

Danske Spil Bingo er stadig i sommerhumør, og derfor skal der ikke bare spilles bingo, der skal også quizzes. I...

Ny pre-køb funktion på Danske Spil

Ny pre-køb funktion på Danske Spil

Selvom bingo både er hyggeligt og potentielt indbringende, så er der trods alt vigtigere ting i livet. Det bliver der...

after match danske spil

After Match Casino hos Danske Spil

Uanset om du er fodboldinteresseret eller ej, har Danske Spil Casino et VM-tilbud, som er svært at komme udenom. Efter...

ipad mini danske spil

Vind en iPad Mini hos Danske Spil

Nu har du en helt forrygende chance for at vinde en spritny iPad Mini hos Danske Spil. For at være...

Pengene på Bordet

Prøv Pengene på Bordet og vind 2.000.000

Du kender nok programmet fra TV – men ved du, at du også kan spille Pengene på Bordet online? Danske...

danske spil lotto

Danske Spil Lotto

Alle kender Lotto! Og alle har prøvet at spille Lotto, og alle har siddet og håbet på, at det var...

Flere nyheder