Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo er de eneste, der må udbyde rigtig bingo om penge til danske spillere. Dvs. bingospil, hvor det koster noget at deltage, og hvor præmierne, man vinder er “rigtige penge.”

Dette er på grund af den nye, danske spillelov, som giver netop Danske Spil monopol på bingo og andre heldbaserede spil som lottospil og keno.

Det betyder dog ikke at Danske Spil Bingo hviler på laurbærrene. Du kan finde en flot bingoside med masser af spændende spil og ikke mindst store jackpots. Der er mulighed for at vinde en jackpot i alle spillene hos Danske Spil Bingo.

Se her hvad Danske Spil Bingo giver dig:

 • Bingo 24 timer i døgnet
 • Mulighed for at spille for ned til 1 kr.
 • Store progressive jackpots

Danske Spil Bingo hurtigt overblik

Opret kontoTilbudSpiludvalgSikkerhedKonklusion

Kom hurtigt i gang hos Danske Spil Bingo

Det behøver ikke tage dig mange minutter at komme i gang med at spille bingo hos Danske Spil. Du skal dog lige have oprettet din spillekonto først, og det kan du gøre på denne måde:

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger

Klik her for en mere detaljeret vejledning

Spændende kampagner hos Danske Spil

Danske Spil Bingo giver ikke nogen bonus til nye spillere, men det gør ikke så meget, for du kan næsten altid finde spændende kampagner med quizzer og andre sjove konkurrencer.

Klik her for at læse mere om Gratis Bingo

 

Prøv de spændende spil hos Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo har seks forskellige spændende bingospil i udvalget, og du skal selvfølgelig prøve dem alle. Der er store og små jackpots og du kan spille bingo med 75 eller 90 numre.

Prøv f.eks. disse spil:

 • Stjernedrys
 • Gamle Ole
 • Mega Jackpot

Klik her for at læse om alle spillene i udvalget

Stol på sikkerheden hos Danske Spil

Spillemyndigheden holder grundigt øje med sikkerheden på de danske spillesider og måske endnu mere hos Danske Spil, som har monopol på bingo- og lottospil. Derfor kan du være helt tryg ved sikkerheden omkring disse ting:

 • Opbevaring af personlige oplysninger
 • Pengeoveførsler
 • Retfærdige spil

Klik her for at læse mere om sikkerheden hos Danske Spil Bingo

Skal jeg spille hos Danske Spil Bingo?

Hvis du vil spille 100% ægte bingo med rigtige penge på højkant, så er der ikke andre steder at gå hen end Danske Spil. Vi har skrevet denne anmeldelse for at kunne give dig det fulde overblik, men du er velkommen til at springe det meste over, og bare læse det vigtigste.

Klik her for at gå direkte til konklusionen

Screenshots fra Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo anmeldelse – indhold

 1. Spiludvalget hos Danske Spil Bingo
 2. Classic 10 kr
 3. Mega Jackpot
 4. Gamle Ole
 5. Banko Hallen
 6. 1 Krone Bingo
 7. Stjernedrys
 8. Danske Spil Bonus
 9. Kampagner
 10. Sådan opretter du din spillekonto
 11. Lav en indbetaling
 12. Sikkerhed
 13. Support
 14. Konklusion

Spiludvalget hos Danske Spil Bingo

Danske Spil har siden 2012 reelt været den eneste danske spilleside, som kan tilbyde rigtig bingospil om penge. Et sådant monopol medfører dog visse forpligtelser, og dem gør Danske Spil Bingo alt hvad de kan for at leve op til.

Helt i tråd med dette, har Danske Spil de seneste år udviklet en moderne og spændende bingohal, og du har et væld af muligheder for at spille diverse, spændende bingovarianter.

Desuden udbydes der flotte jackpots i samtlige spil – og så kan du spille med om penge, for helt ned til 1 kr., og hver eneste aften har du endda mulighed for at spille med helt gratis.

Er du passioneret bingospiller, vil du kunne finde mindst ét spil, der falder i din smag blandt de syv spil der udbydes hos Danske Spil Bingo.

Herunder vil vi gerne fortælle dig lidt om hvordan de forskellige spil virker.

Classic 10 kr

Er du frisk på et superhurtigt bingospil, hvor du ikke behøver vente på at pladen bliver fuld, så det næste spil kan gå i gang? Så prøv Danske Spils Classic 10 kr bingospil hver dag mellem kl. 10 og 17. Her bliver der nemlig kun spillet til en enkelt række.

Og aldrig har en enkelt række været så mange penge værd, for du kan vinde en progressiv jackpot, som altid er på mindst 10.000 kr., og sagtens kan blive meget større.

Vi behøver vel dårligt nok at nævne prisen, men nu gør vi det lige alligevel for god ordens skyld. Det koster ti kroner at være med i Danske Spils Classic 10 kr.

Sådan spiller du Classic 10 kr.

Classic 10 kr. er som nævnt ikke ligesom de andre spil hos Danske Spil Bingo. Her bliver nemlig kun spillet til en enkelt række, og om den er vandret, lodret eller diagonal er ligegyldigt. Derfor går spillet selvfølgelig også nærmest vanvittigt hurtigt.

Så det er ikke utænkeligt, at du lige pludselig står med den store jackpot, uden at du har lagt mærke til det. Den starter på 10.000 kr. og vokser sig hurtigt større indtil den bliver udløst. det sker, når en spiller får bingo inden for ni opråbte numre.

Selve bingopladen i Classic 10 kr. er en ganske almindelig 75-numres bingoplade, men i modsætning til andre af Danske Spils bingospil, hvor der er tre plader på din kupon, får du kun én for dine 10 kroner her. Du kan dog optimere dine chancer ved at købe flere plader.

Mega jackpot

Danske Spils Mega Jackpot Bingo er spillet med den højeste bingojackpot overhovedet på det danske marked.  Jackpotten her er altid på mindst 30.000 kr. og den vokser indtil nogen vinder den. I skrivende stund er den oppe på 40.000 kr. Når den bliver vundet, starter den så igen på de 30.000.

Spillet er et ganske almindeligt 75-numres bingospil, hvor du er oppe mod andre spillere, som alle naturligvis er ude efter jackpotten. det koster 30 kr. at være med.

Du kan spille Mega Jackpot Bingo hele døgnet rundt hos Danske Spil Bingo, så du har altid muligheden for at vinde denne flotte jackpot.

Sådan spiller du Mega Jackpot Bingo

Når du har betalt dine 30 kr. får du ikke bare én men hele 3 plader ad gangen med 25 numre på. Efterhånden som dine tal bliver råbt op, bliver de automatisk markeret på dine plader.

Der er gevinster til den første spiller, som rammer én række (diagonalt, lodret eller vandret), to rækker, tre rækker, fire rækker og naturligvis til den første spiller, som får pladen fuld.

Jackpotten bliver udløst, når en spiller får pladen fuld inden for 50 kugler, men så heldig behøver du ikke være. Der er nemlig også en mindre jackpot, som bliver udløst ved fuld plade inden for 57 numre.

Gamle Ole

Hvis du synes, at der bliver spillet alt for meget 75-numres bingo, så er der en løsning hos Danske Spil. Du kan nemlig spille med i Danske Spils Gamle Ole, hvor der bliver spillet bingo med 90 numre – heraf navnet på spillet.

Gamle Ole kan du spille hele døgnet rundt, og der er altid en progressiv jackpot på mindst 1.000 kr. som venter på en heldig vinder.

For at være med i Danske Spils Gamle Ole kræves der kun at du naturligvis har en spillekonto hos Danske Spil Bingo, samt at du har de 3 kr. stående på din spillekonto, som en plade koster.

Sådan spiller du Gamle Ole

Spillet koster som nævnt bare tre kroner, og når de er betalt, får du en kupon med hele seks plader på. Du kan købe så mange plader som du har lyst for at optimere dine chancer for en gevinst.

På hver plade finder du 15 numre i tre rækker med 5 tal i hver. Du kan nemt finde tallene på din plade, for de er organiseret i kolonner med tallene 1-10, 11-20, 21-30 osv. Præcist som du kender det fra det årlige andespil i den lokale fodboldklub.

Der er selvfølgelig gevinst ved én og to vandrette rækker, samt ved pladen fuld, og er du ekstra heldig, kan du så udløse jackpotten, som altid er på mindst 1.000 kr. Det sker, hvis du har pladen fuld inden for 50 udråbte numre.

Banko hallen

Banko Hallen er Danske Spil Bingos andet spil, hvor du har mulighed for at spille bingo med 90 numre – også kaldet dansk bingo eller såmænd banko.

Banko Hallen finder du ligesom Gamle Ole i Danske Spil Bingos spiludvalg, og du har den samme mulighed for at spille med hele døgnet rundt om flotte gevinster, hvis du er heldig.

Sådan spiller du Banko Hallen

Der er to forskelle mellem Gamle Ole spillet og Banko Hallen. Den ene er prisen – i Banko Hallen betaler du 9 kr. for en plade for at være med i spillet, i stedet for de 3 kr. som Gamle Ole koster.

Den anden store forskel er jackpottens størrelse. I Banko Hallen er der altid mindst 5.000 kr. i den progressive jackpot. Du får altså mulighed for at vinde en jackpot, der er fem gange så stor for en indsats der er tre gange så stor. Jackpotten bliver i øvrigt udløst efter samme betingelser som Gamle Ole – ved pladen fuld inden for 50 numre.

Rent bortset fra det fungerer spillene helt ens. Du får seks plader for dine ni kr. og på hver af dem er de femten tal arrangeret i tre rækker med fem tal i hver. Der er gevinster til den første spiller med hhv. en, to og tre rækker fyldt.

1 Krone Bingo

Hvis hyggen ved bingo kommer i anden række og du bare vil prøve et billigt og ikke mindst hurtigt bingospil, så har vi et til dig her. Danske Spils 1 Krone Bingo giver dig nemlig lige præcist de to ting. Det er kun Gratis Bingo, som er billigere, men der er ingen spil, som er hurtigere, da der kun bliver spillet til en enkelt række.

Alligevel kan den ene række sagtens gå hen og blive mange penge værd, for i 1 Krone Bingo spiller du om en progressiv jackpot på mindst 1.000 kr. Du kan spille 1 Krone Bingo hos Danske Spil hver eneste dag fra kl. 10 til kl. 17, og hvis du ikke havde regnet det ud, så koster det 1 kr. pr. plade at spille med.

Sådan virker 1 Krone Bingo

Som nævnt ovenfor, så spilles der kun til en enkelt række i 1 Krone Bingo, og på den måde virker spillet præcist som 10 kr. classic spillet men lidt anderledes end de andre spil hos Danske Spil Bingo. Den ene række kan være vandret, lodret eller diagonal.

Jackpotten, som altid er på mindst 1.000 kr. vinder du, hvis du rammer en fuld række inden for 9 opkaldte numre, så det kan altså sagtens gå så stærkt, at du slet ikke opdager, at du har fået bingo.

Pladen er ligesom de andre spil hos Danske Spil Bingo. Det er en helt almindelig 75-numres plade med fem gange fem numre. Du køber dog pladerne individuelt i modsætning til de fleste andre spil, hvor du får tre plader på den samme kupon.

Stjernedrys

Stjernedrys er muligvis det allermest populære af alle spillene hos Danske Spil Bingo. Det er det fordi, det er her der bliver hygget lidt ekstra om spillerne, og det bliver der på mange måder.

Det er i Stjerneskud, at det sker, hvis der er noget særligt, der skal fejres. Det kan både være forskellige højtider som jul eller påske, men det kan også være TV-begivenheder som Melodi Grand Prix eller premieren på X-Faktor.

Denne slags begivenheder vil blive fejret med ekstra konkurrencer som f.eks. quizzer eller sidespil med ekstra flotte gevinster på spil. Disse konkurrencer vil blive sat i gang af de populære chatværter.

Sådan spiller du Stjernedrys

Selve spillet Stjernedrys er der egentlig ikke noget specielt over. Det er et ganske almindeligt bingospil med 75 numre, og du får tre plader, når du har betalt de 18 kr., som det koster at være med.

Derefter går spillet i gang, men med lidt ekstra gang i hyggen takket være chatværterne, som er klar til at sætte gang i løjerne lige fra start.

Der er naturligvis også en jackpot på højkant i Stjerneskud. Den er aldrig på mindre end 10.000 kr., og den kan blive din, hvis du får pladen fuld, inden for 56 opkaldte numre i spillet.

Danske Spil bonus

Danske Spil Bingo tilbyder ikke nogen velkomstbonus i traditionel forstand, Men vi kan berolige dig med, at du ikke kommer til at gå tomhændet hjem. Der er masser af frynsegoder af anden art.

Få bingo bonus i form af:

 • Lodtrækninger
 • Konkurrencer om flotte præmier

Det er heller ikke længere muligt at spille en bonus igennem på Danske Spil Casino for derefter at overføre pengene til bingo, da det nu er to forskellige konti, der skal bruges.

Kampagner

Vi har allerede været lidt inde omkring kampagnerne hos Danske Spil Bingo, for de fleste af dem er nemlig centreret omkring Stjernedrys spillet, hvor der ofte bliver sat lidt ekstra gang i sagerne.

Hvis der sker noget særligt hos Danske Spil Bingo, vil du blive informeret om det, så snart du kommer ind på forsiden. Der er ikke nogen særlig kampagneside, som du selv skal holde øje med.

Kampagnerne bliver som regel afviklet i forbindelse med forskellige mediebegivenheder eller højtider, og her vil du udover ekstra konkurrencer og quizzer med flotte gevinster på højkant kunne opleve, at de normale chatværter i Stjernedrys bliver skiftet ud med forskellige kendte personer.

Vi har således tidligere set, at John “Faxe” Jensen har været i “studiet” i forbindelse med en fodboldlandskamp ligesom Søren Poppe har været vært op til Melodi Grand Prix. Man har også tidligere kunne få gode råd om julemaden af Carsten Olsen, bedre kendt som “Den Skaldede Kok”.

Sådan opretter du din spillekonto

Hvis du vil i gang med at spille bingo hos Danske Spil, behøver det ikke tage mange minutter. Du skal selvføgelig have oprettet en spillekonto først, men det er hurtigt overstået ved at følge disse trin:

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger

Mere kompliceret er det virkelig ikke, men hvis du alligevel gerne vil have lidt nærmere instrukser i præcist hvilke oplysninger, der skal indtastes, så kommer de herunder.

Når du har klikket på “Opret konto” kommer du ind på den første af i alt tre sider med oplysninger, der skal indtastes. Her skal du i første omgang blot indtaste dit navn og dit CPR-nummer. Du skal senere bruge dit CPR-nummer til at logge ind med.

På næste side skal du indtaste din adresse og på tredje og sidste side bliver du bedt om et brugernavn og password, som dog primært er til brug for den mobile version af Danske Spil. Du bliver i øvrigt også bedt om at indtaste et sikkerhedsspørgsmål for det tilfældes skyld, at du skulle glemme dit password.

Lav en indbetaling

Men hvis du ikke vil nøjes med at spille bingo for sjov i demo-mode, så skal du blot logge ind på din spillekonto og derefter klikke på “Overfør beløb”. Det åbner et nyt vindue med de forskellige betalingsformer, som du kan vælge mellem, så du kan komme i gang med at spille bingo om penge.

Hos Danske Spil kan du vælge at indbetale med Dankort, Visa, Mastercard, eller Diners. Det er ikke muligt at betale med e-wallets. Når du har valgt kort, skal du bare indtaste dit kortnummer, udløbsdato, CVV-kode og selvfølgelig et beløb.

Sikkerhed

Danske Spil er under tilsyn af den danske Spillemyndighed, som er til for at sikre ansvarligt spil. Det er konsekvensen af den spillelov, som blev indført i 2012, og som desuden medførte, at man skal have licens for at udbyde spil om penge i Danmark.

Der er således under strenge sikkerhedsforhold, når vi spiller bingo, såvel som alle øvrige spil, hos Danske Spil, og det er blandt hovedkravene for at licensen kan udstedes.

Du kan med andre ord være 100% sikker på, at dine oplysninger opbevares fortroligt hos Danske Spil. Dine pengeoverførsler sker igennem krypterede kanaler med den nyeste teknologi inden for IT sikkerhed.

Dertil kommer naturligvis at spillene skal være retfærdige, og det sikres ved hjælp af en godkendt tilfældighedsalgoritme. Som en lille bonus betyder licensen også, at alle dine gevinster er skattefri.

Support

Skulle du komme i tvivl om noget, har du brug for hjælp til at oprette en konto, eller måske mangler du hjælp til at trække dine bingogevinster ud, kan du komme i kontakt med Danske Spil, næsten altid.

 • Telefon: 36 72 80 80 (generelle spørgsmål om spillene)
 • Telefon: 36 37 19 99 (forbeholdt online kunder)
 • E-mail: kontakt@danskespil.dk
 • Facebook

Telefonerne er åbne mellem kl. 9 – 24 alle dage, og der er generelt ikke lang ventetid.

Det er i øvrigt vores opfattelse at alle Danske Spils medarbejdere er yderst professionelle og servicemindede.

Konklusion

Der er kun et enkelt sted at gå hen, hvis du vil spille 100% ægte online bingo om penge i Danmark, og det er Danske Spil Bingo. Et sådant monopol forpligter, og det er man fuldt ud bevidste om og Danske Spil leverer.

Bevares, de har tidligere haft flere spil på programmet, men de syv spil som er tilbage er kvalitetsspil med variation nok til at holde de fleste bingo-entusiaster engageret, og såvel pladepriser som gevinster har en fin rækkevidde.

Det eneste som Danske Spil Bingo ikke giver dig er en velkomstbonus, men når du til gengæld har chancen for at spille gratis bingo om rigtige penge uden omsætningskrav på gevinsterne, så betyder den manglende bonus ikke så meget.

Supporten hos Danske Spil er helt fin. Man kunne måske savne muligheden for at chatte med en supportmedarbejder, men to telefonnumre og en email-adresse samt Facebook må siges at være kontaktmuligheder nok.

Besøg Danske Spil Bingo og gå på jagt efter de flotte jackpots med det samme. Hvem ved om du kan hive de 1.000 kr. ned fra Gratis Bingo eller måske 30.000 kr. fra Mega Jackpot.

God fornøjelse!

 

Danske Spil artikler

Danske Spil bingo

Danske Spil udbud

Danske Spil nyheder

aqua danske spil

Prøv Aqua hos Danske Spil

Først var der D.A.D. og siden var der Shu-Bi-Dua. Nu er der kommet en ny musikspilleautomat hos Danske Spil Casino....

To nye automater hos Danske Spil

To nye automater hos Danske Spil

Nu præsenterer Danske Spil Casino igen nye spilleautomater. Denne gang er der kommet hele to af dem. Og hver af...

20-kr-gratis-danske-spil

Få 20 kr. gratis hos Danske Spil

Du kender måske allerede den populære Starburst automat, som efterhånden kan spilles på mange casinoer. Nu kan den også spilles...

nordic heroes danske spil

Prøv Nordic Heroes hos Danske Spil

Der er kommet endnu en spændende spilleautomat til samlingen af sjove spil hos Danske Spil Casino. Nordic Heroes hedder den,...

poelsevognen danske spil

Prøv Pølsevognen hos Danske Spil

Danske Spil har fået endnu en eksklusiv spilleautomat til udvalget, og det er en af de rigtig sjove. Og du...

30 kr gratis danske spil

Få 30 kr. gratis hos Danske Spil

Lige nu har alle kunder hos Danske Spil Casino en chance for at spille helt gratis. Du kan nemlig få...

lykketal danske spil

Find dit lykketal hos Danske Spil

Hvis du ikke rigtig ved om du har et lykketal eller hvad det eventuelt måtte være, så er der hjælp...

sommerquiz danske spil

Sommerquiz hos Danske Spil

Danske Spil Bingo er stadig i sommerhumør, og derfor skal der ikke bare spilles bingo, der skal også quizzes. I...

Ny pre-køb funktion på Danske Spil

Ny pre-køb funktion på Danske Spil

Selvom bingo både er hyggeligt og potentielt indbringende, så er der trods alt vigtigere ting i livet. Det bliver der...

after match danske spil

After Match Casino hos Danske Spil

Uanset om du er fodboldinteresseret eller ej, har Danske Spil Casino et VM-tilbud, som er svært at komme udenom. Efter...

ipad mini danske spil

Vind en iPad Mini hos Danske Spil

Nu har du en helt forrygende chance for at vinde en spritny iPad Mini hos Danske Spil. For at være...

Pengene på Bordet

Prøv Pengene på Bordet og vind 2.000.000

Du kender nok programmet fra TV – men ved du, at du også kan spille Pengene på Bordet online? Danske...

danske spil lotto

Danske Spil Lotto

Alle kender Lotto! Og alle har prøvet at spille Lotto, og alle har siddet og håbet på, at det var...

Flere nyheder