Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Dansk777 Bingo

Dansk777 BingoDer bliver åbnet op for bingomarkedet i 2018, og derfor er der ved at være gang i rygtemøllen. Det vil sige, at hvis ikke der er gang i møllen allerede, så skal vi nok give den et skub, for vi hygger os med at dagdrømme om nye danske bingosider. Eksempelvis ser vi gerne Dansk777 springe ud som bingoudbydere og lave Dansk777 Bingo.

Det håber vi fordi alt det der er fedt ved Dansk777 som den spillehal vi kender, ville passe som  hånd i handske til en bingohal. Siden er lavet med henblik på at det skal være hyggeligt, og det er nemt at finde rundt i, selv om der er spil nok at vælge mellem.

Det er sådan vi mener en god bingohal skal være. Der skal være tilpas lavt til loftet til at dem, der spiller for hyggen skyld føler sig tilpas – og det gælder nu engang de fleste af dem, der spiller bingo.

Hvordan vil Dansk777 Bingo se ud?

Vi forestiller os at et Dansk777 Bingo langt hen ad vejen vil komme til at se ud som Dansk777 ser ud i dag, hvis ikke det endda kunne blive en integreret del af den spillehal vi allerede kender.

Vi ville helt sikkert komme til at se en bingohal, hvor hyggen er i top, som det er tilfældet i spillehallen. Den skulle også gerne kunne gå et skridt videre og tilbyde muligheden for at chatte med de andre spillere – en mulighed som ikke eksisterer hos Dansk777 i dag.

Endelig er der ingen tvivl om at et Dansk777 ville tage sig rigtig godt af nye spillere. Som det er i dag, er der masser af gratis spins og en flot velkomstbonus oveni den første indbetaling. Noget lignende vil helt sikkert kunne findes hos et eventuelt Dansk777 Bingo.

Eksisterende samarbejde kan udvides

Her på Bingoforum.dk nævner vi fra tid til anden en form for spil, som vi kalder for “moderne skrabespil”. De er lavet af NeoGames, og en af de spillehaller, som tilbyder disse spil er netop Dansk777.

Det er spændende fordi NeoGames også har udviklet en bingoplatform, og dermed har Dansk777 allerede et eksisterende samarbejde med en producent af bingospil. Det kunne man nemt forestille sig kunne udvides.

Hvorfor ikke Dansk777 Bingo?

Her på Bingoforum.dk har vi som regel et optimistisk sind, men lige nu beskæftiger vi os med ren ønsketænkning, og derfor er vi også nødt til at prøve at tage de pessimistiske briller på og se om der er nogen grunde til at Dansk777 Bingo ikke skulle kunne blive en realitet.

Selvfølgelig er der det faktum at vi ikke har hørt noget konkret fra Dansk777 om at der skulle være en bingoside på vej. Alt det ovenstående står for vores egen regning. Vi synes Dansk777 kunne være fedt.

Dansk777 har heller aldrig forsøgt at være hverken andet eller mere end det de er: En spillehal. Selve navnet Dansk777 er en hentydning til de 7-taller, som ofte giver en stor jackpot på en spilleautomat, og de få klassiske casinospil har fået en plads i baggrunden.

Uanset hvad der sker – hvis noget overhovedet – sker det ikke før januar 2018, og i mellemtiden kan du selvfølgelig som altid spille på spilleautomater hos Dansk777.

God fornøjelse!

 

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.