Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Tag på charterjagt med Danske Spil

charterjagt med Danske Spil

Her i den kolde vintertid sidder du måske og husker tilbage på sidste års varme sommer, og så er det jo godt at det er gjort nemmere at planlægge dette års sommerferie. Tag på charterjagt med Danske Spil.

Charterjagten er en sjov konkurrence, som kører i denne uge frem til på søndag den 20. januar, og du behøver ikke engang satse noget for at vinde.

Hovedpræmien i Charterjagten hos Danske Spil er et rejsegavekort på 25.000 kr., og det er vildt simpelt at være med.

Sådan gør du:

  1. Log ind på din spillekonto hos Danske Spil
  2. Tilmeld dig kampagnen
  3. Skrab dit daglige lod

Sådan vinder du charterjagten hos Danske Spil

Som nævnt behøver du ikke satse noget for at tage på charterjagt med Danske Spil. Det er en ganske almindelig lodtrækning, og du behøver ikke spille på automaterne for at optjene dine lodder.

I første omgang skal du som nævnt bare logge ind på din spillekonto og tilmelde dig konkurrencen på kampagnesiden. Så enkelt er det, men det bliver bedre endnu.

For du kan nemlig logge ind på din spillekonto en gang om dagen for at optjene yderligere et lod, og når du gør det, kan du samtidig se om du skulle have vundet en af de daglige kontantpræmier på 500 kr.

Besøg Danske Spil med det samme og lad Charterjagten gå ind. Hvis du ikke har en spillekonto hos Danske Spil Casino endnu, kan du se frem til en gratis gave på 25 kr., som du kan bruge til at prøve spillene for.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk