Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Kom til Caribien med LeoVegas

Det begynder efterhånden at være koldt i Danmark, så drømmene om varmere himmelstrøg kan godt begynde. Hvad siger du til en tur til Caribien med LeoVegas?

Det kan blive virkelighed, hvis du har held med dit spil på LeoVegas’ spilleautomater frem til den 25. november.

Du behøver faktisk ikke engang være heldig med spillet – bare du er det med den lodtrækning, der afgør det hele til sidst.

Spil på bl.a. disse automater for at være med:

  • Pirates: Smuggler’s Paradise
  • Vikings Go Berzerk
  • Viking Runecraft
  • Gonzo’s Quest
Kom til Caribien med LeoVegas - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Få 50 kr. gratis når du opretter din spillekonto hos LeoVegas

Sådan kommer du til Caribien med LeoVegas

For at være med i lodtrækningen om et cruise i Caribien med LeoVegas, skal du bare spille på en af de ovenstående spilleautomater. Der er yderligere en lille håndfuld at vælge mellem – du kan se hele listen på LeoVegas’ kampagneside.

Du er med i lodtrækningen, når du har satset for 1.000 kr. på en af de gældende spilleautomater. Du kan sagtens optjene flere lodder men højst 40 om dagen – det burde også være nok til at have en chance.

Den store lodtrækning finder sted den 26. november, men indtil da er der en masse sidegevinster i form af kontanter og gratis spins at vinde, hvis du er heldig på automaterne.

Besøg LeoVegas i dag og kom i gang med at optjene dine første lodder. Er du ny spiller hos LeoVegas, kan du se frem til at få 50 kr. helt gratis og velkomstbonusser for helt op til 10.000 kr.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk