Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Hold dig fra bingohaller uden licens

Bingohaller uden licensDu ved det sikkert godt i forvejen, men enhver bingohal eller anden spilleside, som ønsker at udbyde spil om penge i Danmark skal have en licens for at kunne gøre det lovligt.

Sådan har det været siden Spilleloven blev indført i 2012, og samme lov satte bingospil i samme kategori som lotto og opretholdt det monopol, som Danske Spil har på at udbyde den slags spil.

Derfor er der heller ikke andre steder at gå hen for at spille online bingo. Det bliver der dog ændret på om kort tid, og det vender vi tilbage til.

Hvorfor ikke spille på bingohaller uden licens?

Nu er det ikke for at få det til at lyde værre end du er. Du gør ikke noget forkert ved at spille på en bingohal uden licens, eller rettere: Du gør ikke noget ulovligt, hvis du spiller på en bingohal uden licens. Du risikerer altså ikke at komme i klemme juridisk, men der er andre store ulemper ved det.

Spilleloven fra 2012 gjorde det umuligt for den lange række af bingohaller, som førhen fandtes på det danske marked at fortsætte deres forretning i landet, men selv om flere af dem eksisterer endnu, så er der mange af dem, som har valgt at lukke ned for danske spillere. Selv om det ikke er ulovligt for dig at spille hos dem, så er det nemlig ulovligt for dem på nogen måde at markedsføre sig til danske spillere.

Det gør det selvfølgelig vanskeligt overhovedet at finde udenlandske bingohaller, der vil lade dig oprette en spillekonto, og hvis det skulle lykkedes for dig, så er der en række ting, du skal være opmærksom på.

Hvorfor er licensen vigtig?

Licensen gjorde på mange måder tingene mere indviklede, og for bingospillere blev det helt umuligt, men det er vigtigt at huske på, at Spilleloven og licensen først og fremmest blev indført for spillernes skyld.

Den beskytter dig først og fremmest i kraft af de skrappe sikkerhedskrav, som skal være opfyldt inden licensen kan udstedes. De gør at dine personlige oplysninger er i sikre hænder, dine pengeoverførsler er forsvarligt krypteret og spillene foregår retfærdigt ved hjælp af en godkendt tilfældighedsgenerator.

Og så skal vi heller ikke glemme, at spillesiderne via licensen betaler alt hvad der skal betales af skatter. Det gælder også dem, som du i teorien skulle betale, når du vinder. Henter du den store gevinst hos en spilleside med dansk spillelicens, er gevinsten altså 100% skattefri. Eller rettere, skatten er betalt.

Alle disse fordele har du ikke, når du spiller hos bingohaller uden licens. Du er ikke beskyttet af nogen form for sikkerhedskrav, og hvis du vinder den helt store gevinst, skal der svares skat af den.

Kun én bingohal med licens

Den kvikke læser har sikkert tænkt, at der kun er en enkelt bingohal med licens, og det er helt korrekt. Siden 2012 har Danske Spil nemlig som nævnt haft et reelt monopol på at udbyde bingospil om penge i Danmark.

Det monopol får dog ikke lov til at stå meget længere. Fra januar 2018 bliver Spilleloven nemlig ændret så andre udbydere også får mulighed for at søge om licens til at tilbyde bingospil. Du vil med andre ord kunne få den samme beskyttelse andre steder end hos Danske Spil.

Dermed bliver denne advarsel også overflødig for dine grunde til at søge mod udenlandske bingohaller uden licens er ved at være udtømte. Du kan gå efter alle de største gevinster og vinde dem helt skattefrit.

God fornøjelse!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.