Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Bingohallen.dk er landet

Vi har vidst det i et stykke tid, men det er nu blevet en realitet, og du kan godt begynde at glæde dig. Bingohallen.dk er landet, og byder på masser af sjove bingospil.

Bingohallen.dk er bingoudspillet fra Spillehallen.dk, som er blevet muligt  med ændringen af Spilleloven fra starten af januar 2018.

Du kan se frem til en flot velkomstgave og bingospil døgnet rundt med hyggelig chat og flotte progressive jackpots på højkant.

Se her hvad Bingohallen.dk giver dig:

  • 150 kr. gratis
  • 4 forskellige bingospil
  • Bingo hele døgnet

Bingohallen.dk giver gratis penge

Det er ikke unormalt at hverken bingohaller eller casinoer giver en gratis velkomstgave, men Bingohallen.dk sætter nye højder, når de giver dig hele 150 kr. at komme i gang med at spille bingo for. De er fordelt på 50 kr., som du får når du opretter din spillekonto (du skal bare takke ja til nyhedsbrevet) og 100 kr., som går ind på kontoen, når du validerer din konto med NemID.

Det bedste ved det hele er dog, at disse to gaver kun skal spilles igennem en enkelt gang. Det vil altså sige, at når du har spillet for 50 kr. efter den første gave, kan du frit beholde alt hvad der er tilbage.

Du kan som nævnt spille bingo hele døgnet rundt og de dyreste af spillene koster bare 6 kr. pr. plade. Med dem kan du vinde en progressiv jackpot på over 10.000 kr., så der er gevinster nok at spille om.

Besøg Bingohallen.dk lige nu og kom i gang med at spille bingo i løbet af få minutter. Du har selvfølgelig også mulighed for at chatte med de andre spillere og måske vinde ekstra præmier i de hyggelige chatspil.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk