OBS: Denne udbyder tilbyder ikke længere spil om penge i Danmark, og Bingoforum er derfor ikke i stand til at linke til siden. Eventuelle links i teksten sender dig til Bingoforums forside.

 • Bonus: 50 kr.
 • Gratis gave: 50 kr.
 • Omsætningskrav: Intet

OBS: Denne udbyder har lukket ned for spil fra Danmark, og vi linker derfor ikke længere hertil.

Bingohallen.dk

Bingohallen.dk er den med længsel ventede bingoudvidelse fra modersitet Spillehallen.dk, som er blevet mulig efter Spilleloven blev ændret fra starten af 2018, og de var blandt de allerførste nye bingosites til at tilbyde bingospil til de danske spillere. Her er altså ikke tale om en gammel kending, som er vendt tilbage.

Hos Bingohallen.dk kan du se frem til bingospil hele døgnet rundt med masser af forskellige varianter af spillet, hyggelig chat og selvfølgelig flotte gevinster, der venter på en vinder.

Det hele starter selvfølgelig med en flot velkomsttilbud, som ikke engang kræver en indbetaling. Du får simpelthen mulighed for at spille bingo – og måske vinde – helt uden at risikere dine egne penge.

Se her hvad Bingohallen.dk giver dig:

 • Fire forskellige spil
 • Jackpots
 • 100 kr. (næsten) gratis

 

Spillehallen.dk – hurtigt overblik

Opret kontoGratis bingoSpiludvalgSikkerhedKonklusion

Kom gratis i gang hos Bingohallen.dk

Det vil ikke tage dig mange minutter at komme i gang med at spille hos Bingohallen.dk. Det kræver dog naturligvis, at du har oprettet en spillekonto først. Det kan du hurtigt gøre ved at følge trinene herunder, og så er dine første spil helt gratis.

Sådan gør du:

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger
 4. Få din bonus

Læs en mere detaljeret version her

Spil gratis hos Bingohallen.dk

Du kan komme i gang med at spille bingo hos Bingohallen.dk allerede inden du har lavet din første indbetaling. Du skal bare oprette din spillekonto og derefter tilmelde dig Bingohallen.dks nyhedsbrev, Bingobrevet, for at få 20 kr. at spille for. Derefter får du yderligere 30 kr., når du har valideret din spillekonto med NemID og 50 kr., når du laver din første indbetaling.

Læs mere om Bingohallen.dks velkomsttilbud her

Prøv de forskellige bingospil hos Bingohallen.dk

Spiludvalget hos Bingohallen.dk består i øjeblikket blot af fire spil, men læser man lidt mellem linjerne rundt omkring på siden, får man et klart indtryk af, at der er flere på vej. Der starter nye spil hvert 5½ minut hele døgnet rundt.

Du kan prøve disse fire spil:

 • Bingo
 • Banko
 • Stjernebingo
 • Sapphire Bingo (engelsk)

Læs mere om Bingohallen.dks spiludvalg her

Licens og sikkerhed

Det er først fra starten af januar 2018, at det er blevet muligt for alle danske spillesider at få licens til at udbyde bingospil om penge, men Bingohallen.dk har naturligvis fået licensen. Det betyder samtidig, at Spillemyndigheden har sagt god for sikkerheden omkring ting som disse:

 • Opbevaring af peronlige oplysninger
 • Overførsel af penge
 • Retfærdige spil

Læs mere om licensforhold her

Skal jeg spille hos Bingohallen.dk?

Vi har skrevet en grundig anmeldelse for at hjælpe dig med at svare på netop dette spørgsmål, men hvis du bare gerne vil have vores ærlige mening om siden, så er du velkommen til at springe det meste over og gå direkte til konklusionen.

Læs konklusionen her!

Screenshots fra Bingohallen.dk

Bingohallen.dk anmeldelse – indhold

 1. Bingohallen.dks spiludvalg
 2. Jackpots
 3. Chat
 4. Spilleautomater
 5. Spil fra mobilen
 6. Bonus
 7. Omsætningskrav
 8. Opret en spillekonto
 9. Lav en indbetaling
 10. Licens og sikkerhed
 11. Support
 12. Konklusion

Bingohallen.dks spiludvalg

Bingohallen.dk skal selvfølgelig først og fremmest handle om bingo, og du kan finde fire forskellige spændende spil at vælge mellem, som alle byder på spændende bingospil og ikke mindst flotte gevinster.

Du kan vælge mellem to forskellige spil med ultra simple navne. I 75 Bingo og 90 Banko bliver der, som du sikkert kan regne ud spillet bingo med henholdsvis 75 og 90 numre. Derudover har du mulighed for at spille Stjerne Bingo, som også spilles med 75 numre.

Det samme gør Sapphire Bingo, men her bliver der ikke spillet på normal vis med 1 til 5 rækker. Du skal i stedet have udfyldt et forudbestemt mønster på din spilleplade. Sapphire Bingo er desuden det eneste af de fire spil i udvalget, hvor der spilles hele døgnet rundt, og i modsætning til de tre andre spil foregår chatten på engelsk.

Spillene starter hvert 5½ minut, og du kan spille med for helt ned til 24 øre (nogle Sapphire Bingo-spil). I den anden ende af skalaen koster de dyreste spil i Stjerne Bingo 6 kroner at være med i.

Alle spillene har desuden en garanteret mindstepulje, så du er sikker på, at der er gevinster at spille om. Det kræver dog ikke mange deltagere og købte plader at komme op over denne pulje.

Spillenes åbningstider ser således ud:

 • 75 Bingo: 11-18
 • 90 Bingo: 11-24
 • Stjerne Bingo: 18-01
 • Sapphire Bingo: Døgnåbent

Jackpots

Alle spillene har selvfølgelig gevinster, som er afgjort af de samlede indsatser i den pågældende runde, men dertil kommer de jackpots, som du kan finde i de tre danske spil, som bliver udløst, hvis du får pladen fuld inden for et vist antal opkaldte numre.

Inden for hver af de tre forskellige spil findes der forskellige spiltyper med forskellige indsatsniveauer, og forud for hvert spil, vil du kunne se hvilket spil, der er tale om, hvor meget der er i jackpotpuljen og om det er en fast, progressiv eller niveauinddelt jackpot.

Der er ganske vist ikke tale om de helt store livsændrende jackpots, men de største af dem kommer alligevel op og runder 8.000 kr. i skrivende stund, og det er trods alt også værd at tage med.

Chat

Bingospil handler om at vinde penge, men det handler også om at have det hyggeligt med de andre spillere. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at chatte med de andre, mens du spiller.

Det bringer dig lige den smule tættere på at være i den rigtige bingohal, sammen med bingovennerne. Der mangler sådan set bare en kop kaffe, og den er du mere end velkommen til selv at lave.

Til at hjælpe det hele lidt på vej, har Bingohallen.dk også sørget for chatværter, der udover at fungere som en nem support-kanal har til opgave at hygge om spillerne. De vil også fra tid til anden sætte gang i forskellige chatspil, hvor du kan vinde lidt ekstra gevinster.

Spilleautomater

Det handler selvfølgelig mest om bingo hos Bingohallen.dk, men der er alligevel blevet plads til et udvalg af forskellige spilleautomater, som du kan hygge dig med, mens du eksempelvis venter på at klokken skal blive 11 og de danske spil går i gang.

Du har måske allerede været inde og kigge på Bingohallens modersite Spillehallen.dk, men selv om det ikke er tilfældet, så kan det sagtens ske, at nogle af spillene virker bekendte. Firmaet bag Spillehallen og Bingohallen.dk står nemlig bag en lang række af de klassiske spilleautomater, som du kan finde på din lokale grillbar, og flere af dem har nu fået en online version.

Derudover kan du finde et udvalg af spændende spilleautomater fra Microgaming, og det giver dig titler som Bar Bar Black Sheep og ikke mindst Game of Thrones, hvis du hører til den del af befolkningen, der sidder klistret til skærmen, når det går løs i Westeros.

Spil fra mobilen

For dig der tilbringer en stor del af dagen på farten og ikke har tid til at sætte dig foran computeren for at spille bingo er der også godt nyt hos Bingohallen.dk Du har mulighed for at spille direkte fra din mobiltelefon eller tablet, uanset hvor du befinder dig.

Du kan spille alle de fire forskellige bingospil samt et udvalg af de spændende spilleautomater. Dermed er underholdningen sikret, selvom omgivelserne skulle være for kedelige i bussen eller i pausen på kontoret.

Du behøver aldrig gå glip af et bingospil bare fordi du ikke er hjemme, og hvis der skulle være andre ting, der forhindrer dig i at spille med, så kan du købe dine plader på forhånd med Bingohallen.dks prekøbs-funktion.

Bonus

Det er meget normalt at både online casinoer og online bingohaller giver dig et lille beløb til at prøve spillene for. Bingohallen.dk giver dig hele to, men det er slet ikke sikkert at du får brug for dem begge.

Det hele starter nemlig med 20 kr., så snart du har oprettet din spillekonto. Det kræver bare, at du samtidig takker ja til Bingohallen.dks nyhedsbrev Bingobrevet. Her på Bingoforum.dk har vi naturligvis selv prøvet, og det var en god idé. De 20 kr. blev nemlig hurtigt omvekslet til 100 kr. i stedet.

Hvis du ikke har helt så meget held i sprøjten som os med de første 20 kr., så kan du nemt få en chance mere. Du skal bare validere din spillekonto med NemID for at få yderligere 30 kr. til at spille med. Derefter får du 50 kr., når du har lavet din første indbetaling på spillekontoen.

Omsætningskrav

De gode bonusnyheder bliver bedre endnu. For et hurtigt kig på Bingohallen.dks bonusbetingelser afslører nemlig, at omsætningskravet for de 100 kr. er på bare en enkelt gang.

Det er det samme som at sige, at der ikke er noget omsætningskrav overhovedet, for naturligvis skal en velkomstbonus bruges til at prøve spillene med.

Det vil med andre ord sige, at vi selv kan vælge om vi vil trække de 100 kr. ud fra vores spillekonto, eller om vi vil spille videre med dem. Vi vælger naturligvis det sidste – det kunne jo være at det blev til flere penge.

Opret en spillekonto

For at få de to gratis gaver skal du som nævnt bare have oprettet en spillekonto og derefter validere den med NemID. Det er supernemt og kræver sådan set bare at du følger disse simple trin:

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger

Det lyder måske lidt for nemt, men selv ikke den detaljerede udgave bliver specielt meget mere vanskelig at have med at gøre. Der er kun to sider, du skal igennem, når du har klikket på “Opret konto”-knappen, som du i øvrigt finder i øverste højre hjørne.

På første side skal du kun indtaste det brugernavn du ønsker (mellem 6 og 20 tegn) og din email-adresse. Der er også et felt til en bonuskode, men koden (BINGOOPRET50) er allerede indtastet for dig.

På side to skal du indtaste lidt flere detaljer. Her bliver du bedt om dit fulde navn, CPR-nummer, telefonnummer og forventede spilleomfang. Du skal også bekræfte din email-adresse og indtaste og bekræfte din ønskede adgangskode. Endelig skal du klikke de to bokse hvor du godkender henholdsvis Bingobrevet (og dermed bonussen) og regler og vilkår. Til allersidst skal du bare klikke på “Opret” for at komme i gang.

Lav en indbetaling

Selv med 50 kr. til at starte med er der naturligvis ingen garantier hverken i bingo eller andre former for spil. Det kan sagtens ske, at du skal have lavet en indbetaling for at fortsætte dit spil.

Når du er logget ind på din spillekonto, kan du se en knap i øverste hjørne, hvor der står “Kassen”, og det er naturligvis her, du kommer i gang.

Herefter skal du klikke på “Tilføj kreditkort” for at se de valgmuligheder du har. Klik på den type kort, som du foretrækker og indtast de relevante oplysninger (kortnummer, udløbsdato m.v.).

Endelig skal du bare indtaste det beløb, som du ønsker at indbetale på din konto og så klikke på “Indbetal”. Pengene skulle gerne være spilleklar inden for få sekunder.

Licens og sikkerhed

spillemyndighedenBingohallen.dk var som nævnt blandt de allerførste nye online bingosider på det danske marked efter Spilleloven blev ændret fra januar 2018. Ændringen gjorde det muligt at få licens til at udbyde bingospil om penge, og det medbringer kun fordele for dig som spiller.

Inden licensen kan udstedes, skal der nemlig være helt styr på sikkerheden, og Spillemyndigheden udfører periodevis kontrol for at sikre at det stadig er tilfældet.

Derfor kan du også være helt tryg, når du bliver bedt om at indtaste personlige detaljer som dit CPR-nummer eller dit kreditkortnummer. Bingohallen.dk bruger avanceret krypteringssoftware til at sikre at de ikke falder i de forkerte hænder.

På samme måde kan du være sikker på at selve spillet foregår så retfærdigt som muligt ved hjælp af en tilfældighedsgenerator, der naturligvis også er godkendt af Spillemyndigheden.

Som en ekstra bonus betyder licensen også, at skatten er betalt, så der kommer ikke nogen ubehagelige hilsner til dig, hvis du rammer en stor jackpot – du får lov til at beholde alle pengene selv.

Support

Har du brug for hjælp hos Bingohallen.dk, kan du gøre to ting. Den ene ting er at kigge allernederst på hjemmesiden og klikke på “Hjælp” linket for at komme ind på support-siden.

Her kan du finde forskellige guides og en sektion med ofte stillede spørgsmål, som måske kan hjælpe dig med løsninger til de problemer som du måtte have.

Den anden (og nemmere) ting du kan gøre er at klikke på “Chat” fanen i venstre side af skærmen. Her kan du komme i direkte kontakt med en supportmedarbejder. Chatten er åben i disse tidsrum:

 • Hverdage: 13-15 og 20-22
 • Weekend/helligdage: 11-13, 15-17 og 20-22

Er du allerede i gang med at spille, kan du også forsøge at kontakte chatværten her for at få svar på dit spørgsmål.

Konklusion

Her på Bingoforum.dk er vi naturligvis henrykte over at få flere “rigtige” bingosider på markedet, og Bingohallen.dk er en god start på de nye danske bingotider.

De fire forskellige spil er ganske spændende og med med fornuftige gevinstpuljer. Vi kunne måske ønske os lidt længere åbningstider for de dansksprogede spil samt måske lidt større jackpots, men det kan komme hen ad vejen.

Vi er især glade for det flotte velkomsttilbud. 100 kr. uden gennemspilskrav er der ikke mange hverken bingohaller eller casinoer, der kan hamle op med.

Supporten er ganske fin, men igen kunne vi godt ønske os lidt længere åbningstider. Sikkerheden er selvfølgelig i orden som det skal være tilfældet på en spilleside med dansk licens.

Besøg Bingohallen.dk med det samme og kom i gang med at spille med de første 50 kr. Vi vandt 100 kr. med dem, da vi forsøgte – kan du gøre det bedre?

God fornøjelse!

OBS: Denne udbyder tilbyder ikke længere spil om penge i Danmark, og Bingoforum er derfor ikke i stand til at linke til siden. Eventuelle links i teksten sender dig til Bingoforums forside.

Det vigtigste

 • 50 kr. gratis
 • Fire forskellige bingospil
 • Progressive jackpots
 • Dansk support
 • Sikkerhed i top

Vurdering

Sådan kommer du i gang:

 1. Klik her!
 2. Opret en spillekonto
 3. Få din bonus
 4. Nyd dit gratis bingospil

Også værd at vide

 • Online siden 2018
 • Spilleautomater fra Microgaming
 • Også tilgængelig fra mobil og tablet