Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Bingoforum.dk ønsker glædelig jul

Her på Bingoforum.dk vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske rigtig glædelig jul til alle vores brugere.

I samme omgang vil vi også gerne minde om den fantastiske bonus, som du helt eksklusivt kan få hos Karamba.

Du kan nemlig helt eksklusivt få 150% i bonus op til 3.000 kr. Det er ikke en julegave, for tilbuddet gælder også efter nytår.

Sådan gør du:

  1. Klik her!
  2. Opret din spillekonto
  3. Lav en indbetaling

Få bonus hos Karamba – KLIK HER! Husk at Karamba også giver dig op til 100 gratis spins

Sidste chance for Karambas juletilbud

Midt i al julehyggen skal vi også lige minde om at det er sidste chance for at være med i Karambas store julelodtrækning, som finder sted i morgen Juledag. Du har altså lige dagen i dag at løbe på.

For at være med i denne konkurrence, ska du bare have lavet en indbetaling på din spillekonto, uanset om den er ny eller om du har en i forvejen. Hver indbetaling du laver giver dig et lod i trækningen.

Og det er ikke en hvilken som helst gevinst, der bliver trukket lod om. Du kan vinde et komplet hjemmebiografsæt til en værdi af 30.000 kr. Derudover er der i alt 20.000 spins, som bliver delt ud blandt de 500 næste spillere.

Besøg Karamba lige nu, så du kan tage imod det eksklusive tilbud og være med i lodtrækningen. Din konto er hurtigt oprettet, og der er masser af spændende spil, der venter på dig. Vil du vide mere om Karamba, er du naturligvis velkommen til at læse vores anmeldelse.

Bingoforum.dk ønsker glædelig jul!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.