Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Bingo på mobilen

skrabespil på mobil

Sidder du lige i bussen eller i toget og får lyst til et hyggeligt lille spil bingo med chancer for store gevinster?

Så skal du ikke gøre andet end at fiske din mobil eller tablet frem, for hos Danske Spil kan du spille bingo på mobilen.

Du skal bare logge ind på din spillekonto hos Danske Spil og derefter klikke på Bingo, som nu er blevet mere mobilvenligt.

Vælg f.eks. blandt disse bingospil:

 

 

Hvordan kommer jeg i gang med bingo på mobilen?

Det er ikke sværere at spille bingo på mobilen end det er at spille bingo fra din PC, som du plejer. Det kræver selvfølgelig at du har en spillekonto, og den kan du oprette gennem linket herover.

Danske Spil Bingos hjemmeside skal du klikke på “Opret konto”, og så skal du sådan set bare indtaste de oplysninger, du bliver bedt om. Sværere er det ikke.

På første trin af oprettelsesprocessen skal du ikke indtaste andet end dit navn og dit CPR-nummer. Derefter skal du klikke på “Næste” for at komme videre. Andet trin beder dig om din adresse, din email og dit telefonnummer, og på den tredje side skal du vælge et brugernavn og password.

Når din konto er oprettet, er du også klar til at spille bingo på mobilen. Der er nemlig ikke nogen app, som skal downloades først. Du kan spille direkte i din mobil-browser, præcis som du ville gøre det fra din PC.

Hvad kan jeg vinde i bingo på mobilen?

Danske Spil Bingo er ganske vist ikke længere den eneste udbyder, som kan tilbyde dig bingospil for penge, men gevinsterne er stadig med fremme blandt de største. Der er masser af jackpots at vinde, når du spiller bingo på mobilen, og det er præcis de samme som på din PC.

Du kan f.eks. vinde den store Mega Jackpot. Det koster bare 30 kroner pr. plade at være med, og for dem får du en chance for at vinde Danmarks største bingo jackpot på mindst 30.000 kr.

Du kan også lægge vejen forbi Stjernedrys, hvor der ofte er spændende temadage. Her kan der eksempelvis være en spændende gæst som chatvært eller ekstraordinære præmier i chatquizzen. Derudover er der selvfølgelig altid en jackpot på mindst 10.000 kr. at spille om.

Hvad koster det at spille bingo på mobilen?

Du kan som nævnt spille på alle de samme bingospil på mobilen, som du finder på din PC. Derfor er priserne selvfølgelig også præcist de samme. Som du kan se ovenfor, så spiller du med om Danmarks største jackpot i Mega Jackpot for bare 30 kroner pr. plade, og det er et dyreste spil, Danske Spil Bingo har at byde på.

Men så meget behøver det slet ikke at koste. Prisen på 1 Kr. Bingo giver naturligvis sig selv, og derefter er der faktisk ikke to af Danske Spils bingospil, der koster det samme.

Du kan eksempelvis spille med i Gamle Ole, hvor der spilles dansk bingo, for bare 3 kr., og hvis du har lyst til at spille med i det hyggelige og populære Stjernedrys, koster det 18 kr.

Hvad er fordelen ved at spille bingo på mobilen?

Fordelen ved at spille bingo på mobilen er naturligvis, at du kan tage den med overalt, og dermed kan du spille overalt, så længe der er mobildækning i området. Du kan sidde i bussen eller toget eller for så vidt i lægens venteværelse og hygge dig med et spil bingo, og måske vinde en kæmpe jackpot.

Det giver dig med andre ord en frihed, som du ikke finder, når du spiller almindelig online bingo med din PC, for selv om de fleste efterhånden har en bærbar, så er det alligevel ikke særlig praktisk at hive den frem ved busstoppestedet for at spille bingo.

Den eneste ulempe ved at spille bingo på mobilen kommer i virkeligheden an på, hvilken mobil du har. Hvis din skærm er for lille, kan det selvfølgelig være vanskeligt at se numrene – både dine egne og dem, der bliver trukket ud. Du behøver dog ikke selv at krydse dine numre af, så du skal nok få dine gevinster alligevel.

Er det sikkert at spille bingo på mobilen?

Danske Spil er ligesom alle andre bingoudbydere underlagt en lang række af regler, som er fastsat i Spilleloven og som er til for din sikkerheds skyld. De gælder for alle spilformer – altså ikke bare bingo – og de gælder, uanset hvilken platform du spiller fra.

Dermed gælder reglerne også, når du spiller bingo på mobilen, og du kan være helt sikker på, at alle spillene går retfærdigt til, og at alle dine personlige oplysninger bliver behandlet forsvarligt.

Du kan naturligvis komme ud for det rigtig kedelige, at din mobiltelefon bliver stjålet, mens du stadig er logget ind på din spillekonto hos Danske Spil Bingo, men selv i det tilfælde er du i sikkerhed.

Der er nemlig ikke nogen af dine personlige oplysninger, som kan ses nogen steder på siden, dit kreditkortnummer bliver ikke vist i sin fulde længde og der kan først og fremmest kun trækkes penge ud til den bankonto, som du har angivet som Nemkonto. Endelig har du selvfølgelig mulighed for at spærre din spillekonto.

Køb dine plader på forhånd

Har du hverken mulighed for at spille bingo på mobilen eller foran din PC, så har Danske Spil også tænkt på det. Du kan nemlig købe dine plader på forhånd, så du er med, selvom du ikke har tid.

For at købe dine plader på forhånd, skal du bare gå ind på dit favorit bingospil, og klikke på Prekøb. Så har du reserveret dine plader, og Danske Spil skal nok holde øje med om der er gevinst på dem.

Prekøb kan bruges til alle Danske Spils bingospil, så du kan altså bogstaveligt talt komme sovende til store gevinster. Du skal bare huske at købe pladerne, mens du stadig er vågen.

Prøv Danske Spil Bingo på mobilen lige nu og vind en stor gevinst. Har du ikke en spillekonto hos Danske Spil, kan du klikke på linket herover for at oprette den. Det tager kun få minutter.

Vil du gerne vide mere om Danske Spil Bingo, kan du læse Bingoforums anmeldelse.

God fornøjelse!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.