Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Bingo og skat

spillemyndighedenFra den 1. januar 2018 bliver der åbnet op for flere udbydere af bingospil på det danske marked. Med andre ord vil de regler, som har været gældende for andre former for spil siden den nuværende spillelov trådte i kraft i 2012 nu også kommer til at gælde for bingo.

Det vil først og fremmest sige, at det nu kan lade sig gøre at få licens til at udbyde bingospil på samme måde, som det hidtil har været tilfældet for eksempelvis casino- og pokerspil. Bingo har dog været placeret i samme kategori som lottospil, og denne type spil har Danske Spil haft monopol på de seneste år.

Det betyder dermed også, at du som spiller kan se frem til at få flere valgmuligheder, og i forlængelse heraf kan du sikkert også se frem til at få mange flere fordelagtige tilbud og ikke mindst større jackpots på spillene.

Bingo og skat

Bingo og skat er to ord, som man sjældent sætter i samme sætning, men der er rig grund til det her. Især hvis du er en af de bingospillere, som i mangel af lovlige danske alternativer til Danske Spil har kigget mod udenlandske bingosider uden dansk licens i de seneste år.

Med de nye regler bliver det for det første ikke længere nødvendigt, og for det andet bliver der en rigtig god grund til at spille på de danske bingosider frem for de udenlandske, når det igen bliver muligt: Alle dine gevinster er skattefri!

Det vil sige, at de bingosider og andre spillesider, som har dansk licens allerede har betalt skatten for deres vindere, så du behøver ikke være bekymret for at der lige pludselig dukker et ubehageligt brev op i postkassen, når du har brugt dine gevinster.

Bingo ind i varmen

Lad os først og fremmest lige slå fast, at det ikke har været ulovligt at spille på udenlandske bingosider – det har bare ikke været skattefrit, hvis du har vundet. Med andre ord har situationen på bingoområdet siden 2012 været stort set som den var  inden 2012, med den lille forskel, at det ikke har været muligt at markedsføre bingospil i Danmark, og de medier (heriblandt Bingoforum.dk), som før havde reklamer og links til bingoudbydere har ikke længere været i stand til det.

Et af de helt store spørgsmål omkring et licenssystem har dog altid været skatten, og før Spilleloven trådte i kraft var der en række skattesager, der kørte mod især pokerspillere, som havde haft stor succes med deres spil.

Der er næppe nogen bingospillere, som har været så konsekvent heldige, at de har kunnet tjene så mange penge på det, som det kan lade sig gøre i poker, hvis man er dygtig nok, men reglerne har i princippet været de samme rent skattemæssigt, og det er så det, der bliver lavet om på nu. Bingo kommer med helt ind i vamen.

Hvordan kan jeg se om en bingoside har licens?

Det er nemt nok. På alle spillesider, som har licens kan du et eller andet sted på hjemmesiden finde Spillemyndighedens logo som tegn på, at licensen er på plads. For at gøre det endnu nemmere, så må sider som Bingoforum.dk ikke reklamere og linke til sider, som ikke har licens, og deraf kan du være helt sikker på, at alle de bingosider, som du finder her, har licens og dermed er 100% skattefri.

 

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.