Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Bingo bliver liberaliseret – hvad betyder det for dig?

spillemyndigheden

Når viserne på rådhusuret rammer midnat d. 31/12-2017 kan du ikke blot glæde dig over, at vi sammen med venner og familie går et nyt år i møde. Når tømmermændene har lagt sig, og du igen kommer til dig selv, har vi nemlig fået en helt ny situation hvad angår bingo på nettet i Danmark.

 

Ikke længere kun hos Danske Spil

Før januar år 2012 kunne man i Danmark spille bingo hos mange forskellige udbydere. Årsagen hertil var, at man ikke havde klar dansk lovgivning på området. På den ene side, beskyttede den danske spillelov det monopol, som Danske Spil (eller Dansk Tipstjeneste som det hed før i tiden). På den anden side stod EU og kæmpede for et stærkt indre marked og virksomhedernes ret til at sælge varer og ydelser til andre over grænsen. Derfor befandt en lang række online pengespil, herunder bingo, sig i en årrække i en form for juridisk ingenmandsland.

Lige præcis spillelovgivningerne og landenes ret til øget selvkontrol har dog altid været et ømtåleligt emne for EU’s medlemslande. Derfor lykkedes det også for den danske stat at få gennemført en delvis liberalisering op til årsskiftet 2012, hvor man på den ene side tillod at private virksomheder kunne søge om licens til bl.a. poker, casino og sportsbetting. Bingo derimod blev karakteriseret under kategorien ‘lotterier’. For denne kategori lykkedes det for staten af fastholde sit gamle monopol på, således at det kun var Danske Spil Bingo der efter 2012 lovligt kunne tilbyde bingospil med pengeindsatser.

 

Den bedste vejledning – og specielle bonusser til dig

I de seneste 5 år har man derfor kun kunne spille bingo om penge hos det statskontrollerede selskab Danske Spil. Hos andre spiludbydere der gerne ville være med i legen, måtte man således nøjes med at spille gratis bingo – og for mange er det ganske enkelt sjovere at smide 10, 20 eller 50 kroner på et spil. Derfor kan vi på Bingoforum heldigvis glæde os over, at vi fra årsskiftet atter kan anbefale en række nye (eller gamle) aktører på bingomarkedet. Som altid sørger vi vi arbejde for større bonusser end dem du normalvis kan finde. Det er naturligvis til gavn og til glæde for dig at have så mange valgmuligheder som muligt, når du skal vælge hvor du vil købe dine bingoplader på nettet.

 

Som i ‘de gode gamle dage’

Husker du Maria Bingo, Bella Bingo, Dane Bingo, Piggy Bingo og hvad de ellers hed i de gode gamle dage? Det gør vi i hvert fald – om de kommer til at bære de samme navne igen, kan vi ikke love, men vi kan garantere, at der kommer til at være mange om buddet, når det handler om at gøre det attraktivt for dig at vælge, hvor du har lyst til at spille bingo.

Vi glæder os i hvert fald rigtig meget til igen at kunne fortælle dig, om de mange spændende steder, hvor du kan spille bingo.

Hold dig ajour med alt det nye og spændende der kommer til at ske over de næste måneder her på Bingoforum.dk.

 

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.