Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Bingo 2018

Der kommer til at ske nye og spændende ting i Danmark inden for bingo i 2018. Det er nemlig blevet besluttet, at det skal være muligt at få licens til at tilbyde online bingospil, og dermed vil det være slut med seks års officielt monopol til Danske Spil.

Det betyder naturligvis at vi her på Bingoforum.dk er helt oppe på dupperne for at holde øje med udviklingen, og du vil kunne følge med fra denne side. Vi vil skrive en del om hvad de nye regler kommer til at betyde for dig som spiller, og hvad du kan forvente, at der vil komme til at ske.

Vi kommer også til at skrive en del om potentielle nye online bingohaller i Danmark. Nogle af dem er bingohaller, som vi er relativt sikre på at vi får at se, andre kan regnes som sandsynlige, mens nogle enkelte er ønsketænkning fra vores side.

Efter en nylig omlægning her på siden arbejder vi også på at få vores nyhedsbreve op at køre igen, så vi kan være i stand til at informere dig direkte, når der sker noget nyt i den danske bingoverden.

“Bingo 2018” er overskriften det kommer til at foregå under, og er du bingospiller, skal du kort fortalt glæde dig til kalenderen siger januar. Indtil da kan du holde øje med denne side, hvor vi vil give dig al den information, som vi overhovedet er i stand til.

Vi ses til bingo i 2018!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.