OBS: Bingoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.


Backgammon om penge

Du kender måske spillet backgammon, og
hvis du gør, så er du måske vant til at det er noget du spiller hjemme ved spisebordet sammen med et familiemedlem.

Sådan behøver det ikke være mere.

Danske Spil giver dig frihed og muligheder:

Spil backgammon når du har lyst! I Zezam-afdelingn hos Zezam hos Danske Spil kan du spille backgammon når som helst på dagen.

 

Backgammon hos Zezam hos Danske Spil

Backgammon hos Danske Spil spilles om rigtige penge.

Hvert spil kan spilles for mellem 5 og 100 kr., og hvis du sørger for at det er dig der opretter spillet, så er det også dig der styrer hvad I skal spille for.

I alle de spil, som du finder i Zezam-afdelingen hos Danske Spil, er der mulighed for at vinde bonusser og jackpots.

Bonusser og jackpots bliver tildelt tilfældigt til en af de spillere der er aktive. Og når du bliver udtrukket, så skal du slå med en terning om hvor stor din bonus eller jackpot bliver.

Det er ikke altid, at der er så meget aktivitet i backgammon spillet hos Danske Spil, men, så længe du forsøger dig uden for normal arbejdstid, bør der være nogen at spille med og mod.

 

Backgammon reglerne – ganske kort

I tilfælde af at du ikke er helt klar over reglerne, så vil vi her opridse dem. Men husk. Der er langt fra at kunne reglerne til at mestre spillet 🙂

Hver spiller starter med 15 brikker, der står fordelt på brættet i en fast opstilling.

Spillerne slår skiftevis med to terninger, og må rykke det antal øjne, som terningerne viser. Hvis begge terninger viser det samme tal, må du rykke dobbelt.

Formålet er at få alle 15 brikker ind i dit hjemland, og derefter ud af spillet. Undervejs kan du blive slået hjem af din modstander, hvis denne lander på et felt hvor du kun har én brik placeret.

Det er derfor en fordel ikke at blotte dine brikker unødvendigt.

Bliver du slået hjem, skal du starte fra din modstanders hjemland.

Rigtig god fornøjelse med spillet.

 

 

OBS: Bingoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.