Nyt hos Karamba

Nyt hos Karamba

Så er der nyt hos Karamba, der for tiden har travlt med at udvide det i forvejen flotte udvalg af sjove spilleautomater.

Det er i første omgang blevet til fire nye spil, og så vidt vi har forstået det, så er der endnu flere på vej inden for kort tid.

Og det er ikke bare en enkelt spilproducent, der fodrer udvalget. De fire spil er fordelt på tre af de mest populære producenter.

Se spillene her:

  • Legend of Shangri-la
  • Mermaid’s Diamond
  • Lightning Gems
  • Wolf Cub
Prøv de nye spil hos Karamba - KLIK HER!

Karamba giver dig helt op til 3.000 kr. i bonus

Sådan er spillene

Altid underholdende NetEnt har leveret to af de fire spil. Du kan prøve Legend of Shangri-la med 6 hjul og masser af muligheder for at vinde bonusrunder. Du kan også prøve Wolf Cub, som kan andet end bare at se nuttet ud. Der er masser af free spins på højkant.

Men Play & Go vil også være med i løjerne, og derfor har du mulighed for at prøve Mermaid’s Diamond spillet. Denne fem-hjuls automat giver dig mulighed for at vinde i begge retninger og dermed generelt større chancer for at vinde.

Endelig vil NextGen ikke stå tilbage for nogen af de to andre, og fra dem kommer den flotte Lightning Gems spillleautomat. Det er let at spille og med imponerende flot grafik og spændende features.

Besøg Karamba lige nu og prøv de nye spændende spil. Husk at nye spillere hos Karamba kan se frem til en flot velkomstbonus på helt op til 3.000 kr., hvis du opretter din spillekonto gennem Bingoforum.dk.

God fornøjelse!